Register
A password will be e-mailed to you.
ulve_i_danmark_foto_robert_dewar_0

Dansk Naturfredningsforening har bedt Politiet undersøge om der er sket ulvedrab i Danmark. Foto Robert Dewar, Flickr

Danmarks Naturfredningsforening har bedt Midt- og Vestjyllands Politi undersøge om der er hold i udtalelserne om at der er blevet skudt ulve i Danmark. Rygterne stammer fra en af personerne bag hjemmesiden ulvefrit.dk.

Se indslaget herunder:

Politiet afhørte i går en af personerne bag hjemmesiden ulvefrit.dk, for at finde ud af om der var hold i rygterne.

Afhøringen har ikke givet det helt store. Alle de oplysninger, som vi troede, at han sad inde, viser sig at komme mest fra rygter, som florerer på sociale medier og internettet. Der er ikke noget konkret”, siger vicepolitiinspektør Jens Ole Pedersen fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Se indslaget med Jens Ole Pedersen herunder:

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj