Register
A password will be e-mailed to you.

ulve i danmark foto robert dewarAmatørornitologen, Kim Frost, var i søndags sammen med andre medlemmer af Dansk Ornitologisk Forening på tur til Hanstholm Reservatet i Nationalpark Thy og han er sikker på, at han så en ulv.

De øvrige otte ornitologer, som deltog i turen, deler Kim Frost opfattelse efter at de havde mulighed for at se på dyret gennem ca. 30 minutter.

Er der tale om en ulv? Se billederne af ulven og vurder selv.


Ditte Svendsen fra Naturstyrelsen Thy er dog afventende med at proklamere at der en ulv i parken, men Kim Frost er ikke den eneste der mener at have set ulv i området.

Ulve i Danmark

Den sidste ulv i Danmark blev nedlagt i 1813 omkring Skive.

For tre år siden blev der rapporteret om en ulv i Sydjylland, men dette blev aldrig bekræftet. Ulven er dog forholdsvis almindelig i Tyskland i området syd for den danske grænse.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

3 Responses

 1. Rasmus

  Der er sandt nok ulve her i Danmark.
  Jeg har rent faktisk selv fanget en ulv på kameraet og har hørt en helt masse fra naboer og bekendte, som har set rovdyret mens de var på jagt. Omkring 300 meter fra vores hus er flere får blevet taget af ulven også.
  Jeg har skrevet et indlæg om det vedhæftet billeder af ulven, selvom det ikke er så tydeligt.
  http://vildtjagtbloggen.wordpress.com/2014/05/01/ulve-i-danmark/

  Svar
 2. Michael Stoltze

  Observationerne er denne gang helt anderledes overbevisende end alt, hvad der hidtil har været af "observationer" af ulv i Danmark. Der er ikke megen tvivl om, at det er en ulv, der er blevet set i hjertet af  Nationalpark Thy. Se kommentar her: http://dansknatur.wordpress.com/2012/10/18/ulven-ser-ud-til-at-vaere-tilbage-i-dansk-natur/

  PS: Til evt. dusør-jægere men videokamera: Jeg har ingen problemer med, at der er lovet en mindre dusør, men kan kun støtte Tommy Hansen i, at man skal respektere de almindelige regler for lovlig og hensynsfuld færdsel.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj