Register
A password will be e-mailed to you.

En frustreret jæger skriver til os.

Jeg har været i kontakt med Rigspolitiet Center Øst for at forhøre om status på min ansøgning til våbentilladelse. Jeg søger om bæretilladelse. Jeg blev informeret om at behandlingstiden nu er mellem 26 og 28 uger!

Der var ingen forklaring på, hvorfor de var kommet bagud, andet end at de behandler sagerne i den rækkefølge de har modtaget dem.

Den er helt helt gal!

Andre som også oplever lange behandlingstider?

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

 1. Henlas

  Jeg kontaktede våbencenter Øst d.30 oktober 2015, for at høre til min våbentilladelse igen-igen, jeg sendte ansøgningen 01-07-2015 til en ny riffel, og her var svaret at man måtte forvente mindst 18 ugers ventetid fra man indsender til den er færdigbehandlet. Det er alt for dårligt, hvad er det der tager så lang tid ?
  Vi skal selv lave arbejdet online, Indbetalingen af gebyret foregår jo også den vej.
  I disse tider med Nemid mv. burde det hele kunne foregå via dette, så man til sidst selv kunne printe sin tilladelse ud, især hvis man ligesom jeg i forvejen har våbentilladelse til en andre våben, jeg er jo ikke ny i systemet og kræver vel ikke så meget baggrundstjek som andre, der skal have tilladelse første gang, eller hvad det nu er de har af arbejde med at stemple godkend.
  Hvor er det filmen knækker!!

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj