Register
A password will be e-mailed to you.

Fra i dag centraliserer politiet behandlingen af våbensager og i to administrative centre. Centrene er placeret hos Midt- og Vestjyllands Politi og Københavns Vestegns Politi.

Administrativt Center Vest (ACV)

Borgere, der bor vest for Storebælt, skal fra 1. oktober 2014 sende ansøgninger til Administrativt Center Vest (ACV) under Midt og Vestjyllands Politi:

Midt-og Vestjyllands Politi
Brogårdsvej 1
7500 Holstebro

Telefon: 96 10 14 49
Mandag – torsdag: 9:00 – 15:00 og fredag: 9:00 – 13:00

Administrativt Center Øst (ACØ)

Borgere, der bor øst for Storebælt, skal fra 1. oktober 2014 sende ansøgninger til Administrativt Center Øst (ACØ) under Københavns Vestegns Politi:

Københavns Vestegns Politi
Thistedgade 10
2830 Taastrup

Telefon: 43861500
Mandag – torsdag: 9:00 – 15:00 og fredag: 9:00 – 13:00

Personlig betjening

De to administrative centre har ikke åbent for personlig betjening.
Skal man aflevere eller fremvise et våben, skal man møde op på den lokale politistation. Selve sagsbehandlingen foregår på et af de to nye centre.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj