Register
A password will be e-mailed to you.

Det er januar måned, og typisk er Danmark dækket af sne og frost med temperaturer under frysepunktet. Endnu en jagtsæson er ved at rinde ud, men der er stadig meget at gøre for vildtet på jagtreviret i form af vildtpleje, skæring, fodring, regulering, mv. i årets første måned.

I denne jagtfilm følger vi vildtplejerådgiver, John Ho Petersen, på et jagtrevir. Han vil fortælle og forklare, hvilke vildtplejetiltag han arbejder med i januar måned. I denne film kigger vi på vildtpleje i januar måned samt taler generelt om vildtpleje. Vi får bl.a. defineret begreberne vildtpleje, terrænpleje, direkte og indirekte terrænpleje samt bestandpleje.

Hvis du “Subscriber” til vores kanal på You Tube, får du automatisk besked når vi udgiver nye gratis film fra jagtens verden.

Kan du lide det du ser, så giv os gerne en LIKE, så vi kan fortsætte med at lave GRATIS jagtvideoer!

Du kan følge Nikolaj Brandt fra Jægernes Magasin på Facebook.

God fornøjelse.

 

4 Responses

 1. Arne Kjeldsen

  Hej John, 

  Tak for svaret. Nej, jeg var såment blot nysgerrig for hvad det krævede, men er da blevet motiveret af filmen til at søge mere viden generelt om vildtpleje. Og ser da meget frem til de næste film.

  Du må have en god dag.

   

  Svar
 2. Vildtplejerådgiver

  Hej Arne

  Det vigtigste er selvfølgeligt at have et grundlæggende kendsdkab til viltets krav til levesteder, desuden er er kendskab til landbrug og skovbrug godt. Sidst men ikke mindst, er det godt at kende landbrugets enkeltsbetalings ordning, og andre støttemuligheder.

  Min egen bagrund er arbejde med jagt gennem 30 år, uddannelse som skov- og naturteknikker, samt en del kurser på Kalø.

  Nu ved jeg ikke hvor du bor, men her i Kreds 6 i Danmarks Jægerforbund søger vi faktisk efter nye vildtplejerådgivere. Det er selvfølgeligt nødvendigt at du har det grundløggende, men Jægerforbundet følger op med efteruddannelse.

  Hilsen

  John

  Svar
 3. Arne Kjeldsen

  Jaa lækker film – har været opslugt og ser rigtig frem til mere om vildtpleje. Tror det er en ny verden der er ved at åbne sig for mig vedr. vildtpleje.

  Hvad skal der til for at blive vildtpleje konsulent?

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj