Register
A password will be e-mailed to you.

Vinderbilledet i Jægernes Magasins fotokonkurrence er fundet.

Filmen viser et uddrag af de indsendte billeder og vinderen kåres sidst i filmen.

Som noget nyt præsenterer vi vinderen af konkurrencen ved hjælp en lille film, og vi håber I vil tage godt imod dette initiativ. Filmen viser hovedparten af de indsendte billeder.

Stort tillykke til vinderen, som kan se frem til modtage et stk. Peltor WS Sport Tac høreværn med posten, til en vejledende værdi på 2.995 kr.

Se filmen på Vimeo

Tak til alle der har deltaget og husk vi rigtig gerne vil se mange flere af dine andre jagtbilleder på Jægernes Magasin.

Læs mere om fotokonkurrencen her.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

  1. Stenbukken1973

    Hmm sjov ide med videoen, det ka jeg godt lide. Men I har glemt, at der ingen jagt er uden Jagthorn!!!!

    Jeg mener naturligvis mit billede med hornet, kommer i første række

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj