Register
A password will be e-mailed to you.

Blev Mads Jensen der drømmer om at komme til Canada, Alaska, eller New Zealand.

Jeg drømmer om at komme til Canada eller Alaska. Den fantastiske natur deroppe ser helt utrolig ud. Jeg ville bo primitivt rundt omkring i landskabet og leve af landet i noget tid. (Måske 1 måned eller lign.)
Jeg ville have compound buen med samt en riffel til når man virkelig er sulten og ikke har tålmodighed til buen. Alternativt kunne man have en drilling med. Så man også havde muligheden for fuglevildt.
Det kunne være så fedt!!

Endvidere kunne New Zealand også være et fedt sted at tage hen. Var til foredrag med Freddy Wulff. Det lød til at være et fantastisk sted også.”

Læs mere om konkurrencen her.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.