Register
A password will be e-mailed to you.

Årets sidste duejagt bød ikke på mange duer, men en enkel husskade blev det til.

Det blæste ellers mellem 8 og 11 m/s, så vi havde håbet på af duerne ville ud og flyve og ikke mindst slå på vores lokkerduer. Vi så enkelte duer i luften, som desværre var overflyvere uden for vores rækkevidde. Vinden betød ellers at de kom med rigtig god fart, så de ville være udfordrende og krævende at ramme.

Jagthunden er en sprocket spaniel (halv FT cocker spaniel og halv springer spaniel).

Jeg syntes ikke der har været mange duer i år. Er der nogen som har en anden oplevelse?

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

3 Responses

  1. Visti Iversen

    Tillykke. med skaden.

    I august og september var der rigtig mange duer ude på vores jagt der ligger vest for København. Faktisk syntes jeg at der er rigtig mange skovduer i københavnsområdet i det hele taget. Hvor går du på jagt?

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj