Register
A password will be e-mailed to you.

Gemse buk skudt i New Zealand

Gemse buk skudt i New Zealand
Her er lige et billede af den største gemse buk jeg skød i weekenden på vest kysten af New zealand, Efter 6 timers vandring ind i bjergene spottede jeg denne gemse buk og fik mig pürset ind på 70 meter af den. Jeg skød den med et perfekt stik skud, hvorefter gemsen faldt ned fra den klippe hylde den stod på og forendte for foden af klippen 30 meter nede..! Så var der kun tilbage at brække dyret og bære den de 6 timers gang ud igen..:) skød 3 Gemser denne weekend og så 9 i alt sikke en kanon weekend..:)

2 Responses

 1. Ransborg

  Hej Morten
  Jeg var lige hjemme på juleferie og gå lidt på jagt, der nu ikke noget så skønt som jagt i Danmark, vi har bare så mange jagt tider. dem er der ingen af her nede det er egentlig kun enes egen moral der sætter grænser. grunden til at der ingen jagttider er at at DOC Department ofd Conservation deres skov og naturstyrrelsen ikke vil have patte dyr i new zealand og derfor er alt jagt på doc land gratis. Men men men… man kan ikke tage fra Danmark og her ned på en ferie på 2 til 4 uger og regne med at skyde en helt masse det er hårdt arbejde, hvis man ikke har mindst et par måneder skal man holde sig til at gå på jagt hos private landmænd men det koster lidt.. Jeg har brugt 10 måneder på at skyde mine første gemser og har nu lært hvor man skal finde dem og hvordan man skal jage dem.. Mangler bare at skyde en wapati hjort nu så har jeg skudt alle vildt arter på den sydlige del af nz..:) Så det håber jeg at komme til inden for de næste par måneder..:)

   

  Svar
 2. Morten Nielsen

  Hvor må det være skønt at kunne bruge en weekend på gemsejagt, men vi andre kan se frem til næste jagtsæson, som begynder om laaaaaang tid.

  Jeg syntes at have hørt, at jagt på New Zealand er gratis på offentlige områder. Er det sandt?

  Du må gerne dele flere billeder fra dit eventyr dernede 🙂

  Hilsen

  Morten

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj