Register
A password will be e-mailed to you.

Langelandsk når det bedst

image

Turen gik til langelandsk tidligt om kl. 7 med far, fætter, bedstefar, onkel og 2 gode jagtkammerater. Der vi ankom lidt i 9 på Sydlangeland, blev vi mødte af masser af glad og friske langelandske jæger, og blev budt på morgenkaffe. Snakken kørte ind til lidt i 10 hvor vi fik at vide at vi skulle stå klar udenfor om 5 minutter, og konen i huset har problemer med rådyr som spiser af hendes have så der måtte gerne skydes til råvildt.
Der vi var på vej på post gik der en rå med et lam af stykket og jeg tænkte at det nok var dem. Jeg blevet sat af på midten af en forvokset bæk med lidt mere end 20 meters mellem rum til mine naboposter.
Efter de to driver var gået igang sket der ikke rigtigt noget, men først da de nået hen lige foran mig, kunne jeg se på den ene af hunden der var noget, jeg gjord mig klar også kom der en rå spingene lige op mod. Jeg blev nød til at gå et skridt til for ikke at blive løbet ned, så vendt jeg om og forsøgte at skyde den på halsen, men kom desværre lidt for langt frem, og dyret løb lidt til siden og jeg var nød til at få holdet på dyret igen, så affyrede jeg det andet skud, og dyret rullede i skraldet. Jeg blev ønsket tillykke fra alle sider af, og fik af vide det var flot skudt. En af driverne gik hen og hentede dyret, men det var helt dødt så min fætter stak det i nakken.
Efter fik jeg fornøjelsen af og brække dyret sammen med min en af mine fætre til at guide mig. Efter fik vi taget en masse billeder til at forevige det.
Om aften kom konen i huset hen og spurgte, om jeg ikke ville have ørene af dyret med hjem for at bevis at jeg har skudt det, det fik vi et godt grin ud af 🙂

Mathias Pedersen 16 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj