Register
A password will be e-mailed to you.

Tørret sælkød

1621704_10204189941162301_7232181334072743379_n

Det sidste billede jeg uploadede forstillede hvordan sæljagt og sælen som bytte kan vække stor interesse for mange generationer. Dette billede illustrerer hvordan en del af sælkødet bliver efterbehandlet. Det bliver skåret ud i mindre stykker hvorefter det bliver placeret i en træramme, der er dækket med hønsetråd. På den måde får det lov til at stå udendørs i 2-3 døgn og tørre. Det tørrede sælkød kan man spise som en “snack”, sammen med andet tørret vildt eller fisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj