Register
A password will be e-mailed to you.

Vildsvinefamilie set i Jylland

vildsvin jylland

Skal der være vildsvin i Danmark eller ej?
Det skal jeg ikke afgøre, men ingen tvivl om at vildsvinene ER indvandret til Danmark, og tilsynladende ved at etablere sig på et eller andet niveua. Billedet taler sit tydelig sprog.

Billedet er ikke mit eget, men et jeg “lånt”. Og en side om jagt i DK skal naturligvis også kende til sådane (u)budte gæster i  vores natur.

Jeg er selv naturelsker og jæger og hører til dem der gerne ser vildsvinene tilbage i den danske natur, men hvad er den generelle stemning herinde for vildsvin i Danmark?

3 Responses

 1. niels.h.jensen.12

  Selvfølgelig skal der være plads til vildsvin i DK.
  Vis der er plads til ulve hvorfor skulle der så ikke? Så må landbruget jo blive lidt mere fleksible, for det kan da ikke passe at De skal bestemme hvad der skal være af vildt i DK, bare fordi de er bange for at miste noget af deres overskud.

  Svar
 2. Ronny

  Jeg har for en del år siden nævnt problemet omkring vildsvin i Danmark, hvem skal forvalte vildt bestanden i Danmark ? Spurgte jeg dengang, hvis landbruget skal, ender vi vel med at alle dyr skal bortskydes, Ulvene er ikke velkomne, Vildsvin er ikke, det næste bliver vel at al klovbærende vildt skal bortskydes da de kan smitte med mund og klovsyge, dernæst alle hønse og andefugle, da de kan smitte fjerkræs producenternes dyr ! Der må være en grænse, for Afrikanerne må ikke dræbe elefanter, selv om de ødelægger landsbyer og afgrøder ! Er dobbel moral dobbelt så godt ? Med hensyn til Ulvene må fåreavlerne vel gøre som frilands svine producenterne, hegne ind med dobbel hegn !

  Svar
 3. daahjorten

  Selvfølgelig er der plads til vildsvin i Danmark.
  Dejligt at se at den tilsyneladende er i fremgang.

  Det er vel også kun landbruget der er modstander med frygt for bl.a. svinepest, men hvad gør andre lande med vildsvin, landbrug og slagtegrise? Kan jo umuligt være noget nyt for de danske beslutningstagere.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj