Register
A password will be e-mailed to you.

Fritlevende vildsvin på Sjælland
Vi har modtaget denne helt specielle beretning fra en af vores læsere, som ønsker at være anonym.

Jeg plejer at tømme mine vildtkameraer på terrænet mindst en gang om ugen, og det var også hvad jeg gjorde tidligere i dag (red. I går mandag den 31. marts 2014) og her fik jeg noget af en overraskelse. Der var et billede af et vildsvin! Jeg har ikke tidligere hørt om fritlevende vildsvin på Sjælland, de vandre jo over grænsen fra Tyskland og ind i Jylland.

Jeg ønsker ikke at oplyse præcis, hvor på Sjælland mit terræn er, udover at det er i den sydlige del.

Nogen der har et bud på, hvor vildtsvinet stammer fra? Kan der være flere? Er det sluppet ud af en dyrehave? Jeg har ikke kendskab til at der findes vildsvin i fangeskab/dyrehaver i området og har ikke læst om undslupne dyr i medierne.

Er dette begyndelsen på fritlevende vildsvin på Sjælland?

Man kan da kun håbe…

Hilsen den anonyme.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

4 Responses

  1. Sean Krath

    Ja eller også er det ude fra en går mellem Næstved og Vordingborg hvor de opdrætter vildsvin,,,, ha ha ha og det hedder faktisk svinø:-)

    Svar
  2. Per Nørgård Smed

    Fedt med fritlevende vildsvin, nu også på Sjælland, jeg er sikker på at der i løbet af dagen i dag, vil støde flere rapporter om vildsvin observeret bredt i landet, nogle endda måske i følgeskab med Ulve!

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj