Register
A password will be e-mailed to you.

Det var min første tur til Sverge og det var den første jagtdag. Vi trak lod om pladserne og jeg trak post nr. 10, hvor der er en del nyplantning og klipper, som er omgivet af skov
Jeg blev sat af og gik der op hvor jeg mente stigen burde være, men jeg kunne ikke finde den, så jeg fandt et nærliggende tårn, som stadig ikke var i skudvinkel for de andre. Der sad jeg i 20 minutter og lige pludselig kunne jeg se post 10. Jeg tænkte på vej der over at nu satte jeg fært og jeg var ved at ødelægge det for mig selv, men jeg valgte alligevel at gå der over.

Efter at have siddet på post 10 i 45min i regnvejr, overvejer jeg at gå op mod opsamlingpladsen, men beslutter mig dog for at fortsætte lidt endnu for det kan jo være at der dukker noget op. Ganske rigtig kommer der en elg frem inde fra skoven og jeg finder håndkikkerten frem og ”JA DET ER SKU DA EN ELG”. Jeg tager riflen frem og finder elgen i kikkerten. Der går en masse tanker gennem hovedet på mig, men jeg beslutter mig for at skyde. 1. skud rammer perfekt men det virker ikke til at det gjorde ondt på den, så jeg vælger at sende en kugle mere afsted, og der begynder den så at slingre og lunte væk. Så den får 2 mere og den lægger sig efter 40 meter. Efter et par minutter går jeg ned fra tårnet, og så kommer der en mere og lidt mindre elg frem, men jeg har ikke behov for mere spænding der, så den lunter væk da den ser mig. Jeg kommer hen til min elg og det viser sig at være en pindtyr. Jeg går hen mod opsamlingspladsen og får tilkaldt hjælp så vi kan få den brækket og slæbt ud. Den havde fået 4 gode bladkugler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj