Register
A password will be e-mailed to you.

råvildt fanget i voliere netEn af mine bekendte er skovarbejder, så han kommer vidt omkring og i mange forskellige skove.

Han er ikke jæger og forleden ringede han mig op, da han var stødt på en flot stor buk der var fanget i et net i forbindelse med et nedlagt fasan opdræt. Bukken havde fået geviret viklet godt ind i det net, der skulle holde fasanerne inde, og havde tilsyneladende siddet uhjælpeligt fast. I sidste ende var det endt med en pinefuld død af udmattelse eller også er det blevet dræbt og spist af ræven.

Det er ikke første gang han oplever dette og andre af hans kollegaer beretter om lignede hændelser.

Sidste forår faldt han over et dådyr, der havde fået viklet geviret ind i noget vildthegn, som ikke var blevet fjernet ordentlig. Det var bare efterladt i naturen og lå og flød.

Han vurdere desværre, at det nok er et meget almindeligt problem rundt på forskellige skovdistrikter i Danmark, hvor hegn, gamle voliere, net og lignede bare for lov at ligge og flyde i skoven.

Denne historie er et OPRÅB til alle danskere om at fjerne og rydde ordentlig op efter sig selv i skoven!

Jeg er nygerrig efter at høre, om andre har oplevet noget tilsvarende?

One Response

  1. Carsten Pedersen

    Jeg er den nye lejer af jagten hvor billedet er taget, det er min forgænger der desværre ikke har ryddet op efter sig. Men net og andet er ryddet op så ikke at skaden sker igen, jeg kan kun tilslutte mig din holding om at skov og andet natur bliver brugt som losseplads. Hilsen Carsten

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj