Register
A password will be e-mailed to you.

Buejagt konsortium på Midtlolland søger nye medlemmer

Ugleholtskov Knuthenlund Buejægerne åbner nu op for nye ansøgninger til medlemskab i konsortiet. Der er skudt sølvmedalje bukke i Ugleholt skov og du kan stadig nå at få din medaljebuk, hvis du er hurtig.

Med 400 ha skov, mark, eng og søer, tilbydes et rigt varieret og spændende jagtterræn, som med undtagelse af sporadiske gæster til hest og hundeluftere, er en uforstyrret perle for buejægere. Nord for skoven har konsortiet til huse i en velegnet jagthytte med plads til overnatning ved fællesjagter eller hvis du bare skal ha en weekend i skoven.

Knuthenlund Gods og dets arealer drives i økologiens grønne navn, og har af samme grund eksklusivt forbeholdt jagten til bueskytter siden 2009. Det betyder at vildtet opfører sig naturligt og upåvirket af krudtjagt (Granatshock). Den tætte skovbeplantning samt fodermarkerne rundt om skoven, danner et godt grundlag for en solid bestand af råvildt. Seneste revision af afskydningskvoten blev sat til 46 rådyr heraf 16 bukke til 12 medlemmer.

Selvom der ikke er udsætning eller bliver fodret i skoven, finder fasaner fra udsætninger i naboskovene hurtigt deres vej til Ugleholts fredelige idyl. Mark og eng arealerne giver gode betingelser for at udfordre din evne med jagt på gæs. Søerne tiltrækker ænder og der er duer i massevis til dage, hvor fluflu pilene skal luftes. Der er mange hare i skoven, på trods af at der også er både ræve, grævlinge og et par ørne. Du kommer ikke til at mangle jagtbart vildt, hvis du værdsætter buejagten i sin naturlige form.

Medlemskab koster årligt 10.000kr betalt i halvårlige rater. Følg os på FB “Ugleholt Buejægere Knuthenlund” eller send PM til mig hvis du vil vide mere.

mvh
Robert

Detaljer / Information

Cost - DKK10000.00
Fornavn - Robert
Efternavn - Ugleholtskov Knuthenlund Buejægerne
Email - Click to Email

One Response

 1. Jim Kristensen

  Hej
  Godt nok et gammelt opslag, men vil høre om der stadig er pladser i jeres konsortie.

  Er en buejæger på udkik efter et lækkert stykke land, og faldt over jeres opslag på nettet.
  Kontakt mig endelig på evt. direkte på tlf. 21904450

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj