Register
A password will be e-mailed to you.

Jagt i Zimbabwe

Kategorier

Overvejer du en tur til Afrika? Er det din første tur eller vil du prøve at jage i det vilde Afrika uden hegn? Så se her!
Jeg har en ven, Pierre Hundemark, som er født og opvokset i Zimbabwe, og har arbejdet som PH i Zimbabwe i en årrerække, og efterfølgende er blevet medejer af Mbalabala safaris. Pierre har lige været i Danmark, og han har i forbindelse med turen lavet nogle ekstra gode tilbud, for at åbne øjnene for de danske jægere om jagtulighederne i Zimbabwe. Pierre har adgang til flere gode områder, hvilket betyder at han vil booke jer ind i det område, hvor der er størst mulighed for at jeres ønsker bliver opfyldt. Ved at booke direkte ved outfitteren i Zimbabwe, sparer man de fordyrende mellemled væk, og har direkte kontakt med dem, der ved hvor vildtet er.

Hvis i har nogle spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte mig, og hvis i vil have et skræddersyet tilbud, eller høre mere om Pierre, er i meget velkomne til at kontakte ham på mail: pierre@mbalabalasafaris.com

Vi er selv en gruppe på 3 mand som lige har booket en tur efter bøffel og leopard i juli, og vi ser alle frem til en oplevelse for livet, i den vilde afrikanske natur!

Detaljer / Information

Cost - Free
Fornavn - Michael
Efternavn - Hansen
Email - Click to Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj