Register
A password will be e-mailed to you.

Jagt i Zimbabwe

Overvejer du en tur til Afrika? Er det din første tur eller vil du prøve at jage i det vilde Afrika uden hegn? Så se her!
Jeg har en ven, Pierre Hundemark, som er født og opvokset i Zimbabwe, og har arbejdet som PH i Zimbabwe i en årrerække, og efterfølgende er blevet medejer af Mbalabala safaris. Pierre har lige været i Danmark, og han har i forbindelse med turen lavet nogle ekstra gode tilbud, for at åbne øjnene for de danske jægere om jagtulighederne i Zimbabwe. Pierre har adgang til flere gode områder, hvilket betyder at han vil booke jer ind i det område, hvor der er størst mulighed for at jeres ønsker bliver opfyldt. Ved at booke direkte ved outfitteren i Zimbabwe, sparer man de fordyrende mellemled væk, og har direkte kontakt med dem, der ved hvor vildtet er.

Hvis i har nogle spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte mig, og hvis i vil have et skræddersyet tilbud, eller høre mere om Pierre, er i meget velkomne til at kontakte ham på mail: pierre@mbalabalasafaris.com

Vi er selv en gruppe på 3 mand som lige har booket en tur efter bøffel og leopard i juli, og vi ser alle frem til en oplevelse for livet, i den vilde afrikanske natur!

Kategori


Pris

Pris - DKK0.00

Kontakt information

Fornavn - Michael
Efternavn - Hansen
Email - michaelthuskjaer@hotmail.com
Telefon -
Hjemmeside -

Sted / Adresse

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.