Register
A password will be e-mailed to you.

Vildkamera med 3G

Et bundsolidt multi-kamera til både HD video og højopløslige fotooptagelser af vilde dyr, overvågning af større lagerrum, byggepladser og andre steder, hvor ekstern strøm ikke er en mulighed. Kameraet kan derfor opsættes hvor-som-helst uden at du skal tænke på strømforhold. Det har endvidere mulighed for tilkobling af solpanel, skulle du ønske det opsat over megen lang tid uden tilsyn og/eller ekstern powerbank.
Kameraet har både almindelig bevægelsessensor og PIR (passiv infrarød), som betyder at det registrerer infrarød varme indenfor 20 meters afstand. Det supporterer både 3G og 4G netværk til live modtagelse af video/fotos, samt optager på SD-kort fra 8-32GB. Kameraet har sin egen APP, hvor man kan fjernstyre det enkelt og simpelt. Kameraet er vandtæt (IP54), som betyder at det er støv og vandtæt (spuling) og kan derfor uden problem modstå selv den værste regn.
Med op til 12 MP kamera tager dette kamera knivskarpe billeder eller HD-video i 1080P, så du får alle detaljerne med. Kameraet er kamufleret i naturfarver, således det ikke vækker opmærksomhed.

Detaljer / Information

Cost - DKK1945.00
Fornavn - Hans Henrik
Efternavn - Danevig
Email - Click to Email
Telefon - Click to Call
Website - secureshop.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj