Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtfællesskabet ligger i lommen

Vi kender det alle sammen. Forundringen, der opstår, når folk kloger sig i et offentligt medie på et emne, de hverken har indsigt eller interesse i. Og omvendt hvor godt det føles, når man kan diskutere sin interesse med ligesindede. De to jægere, Thomas Flindt og Jean Pierre Ferraro, satte sig for at skabe en gratis, social platform i en app, hvor folk der går på jagt kan mødes, dele og inspirere hinanden – i fred.

At lægge et billede af et trofæ i form af et stykke nedlagt vildt i Afrika på Facebook er ikke nødvendigvis populært. Eller samme sted skrive en statusopdatering på, at man har taget sin 10-årige søn med på jagt i det nordlige Sverige. De sociale medier er brede, og alle har en mening om alting. Thomas Flindt og Jean Pierre Ferraro satte sig på den baggrund for at skabe en målrettet social platform, hvor folk der går på jagt kunne dele deres interesse med ligesindede.

mypeofile2

HuntAPPvisor er en gratis, social platform, som folk der går på jagt har savnet. Man ønsker ikke at lægge et billede op af et stykke nedlagt vildt eller af sit nye jagtvåben på fx Facebook, fordi nogen kan opleve det som provokerende. Men folk, der går på jagt, har lyst til at have et fælles forum, dele ting med hinanden og inspirere hinanden, og det kan man på HuntAPPvisor. Vi har med andre ord skabt den sociale platform, som vi selv og mange andre manglede”, siger Thomas Flindt.

På HuntAPPvisor forbindes jægere og deres jagtoplevelser i hele verden. Her kan jægere mødes, udveksle billeder, erfaringer og jagtoplevelser, og man kan få jagtnyheder og rejsetips direkte på sin telefon. HuntAPPvisor formidler også kontakt til jagtbutikker, så man altid har nem adgang til at få fat i det, man står og mangler, i det område, man er i, eller der hvor man skal på jagt. Via ens egen profil kan man uploade billeder og tekst om oplevelser eller erfaringer, som man kan dele med sine jagtvenner eller de venner, man får på platformen.

Fra ballet og souvenirs til jagt

Thomas Flindt var kongelig balletdanser, og Jean Pierre Ferraro ejer en række souvenirbutikker i København. Fælles for dem var imidlertid passionen for jagt og således også forundringen over, at der ikke fandtes en social platform for jægere. Den nye sociale platform har netop set dagens lys, den er designet, så både nyjægere og rutinerede jægere kan bruge den, platformen er gratis, og så kan den anvendes overalt i verden.

Jean Pierre har gået på jagt, siden han var dreng, og jeg startede som voksen. Derfor kan vi identificere os med både nyjægeren og den etablerede. Herudover har vi gået på jagt i 16 forskellige lande ud over Danmark og er meget aktive, sociale jægere. HuntAPPvisor er en social platform og et hjælpemiddel, der samler alle de væsentlige funktioner omkring jagtoplevelsen for jægeren – det sociale, dét at finde jagtbutikker og sine favoritbrands samt jagtrejsebureauer”, siger Thomas Flindt.

På HuntAPPvisor kan man også sende meddelelser direkte til sine jagtvenner – enkelvis eller i grupper – fx enten om den praktiske koordinering før jagten, under selve jagten eller for deling af billeder eller videoer af trofæer eller natur fra selve jagten. Ønsker man at følge en butik, et brand eller et jagtrejsebureau, kan man aktivt tilvælge det, og det gælder fx også specialbutikker til jægere, henvisning til konservatorer, etc.

Fakta

  • HuntAPPvisor kan bruges på både iPhone og Android og kan hentes gratis i App Store og GooglePlay.
  • Initiativtagerne bag HuntAPPvisor, Thomas Flindt og Jean Pierre Ferraro, vil være at finde på Jagt-, Vildt- og Våbenmessen den 10. – 12. april i Frederiksborgcentret i Hillerød.
  • De to mødte hinanden på skydebanen på Amager for fem år siden, blev venner og fandt sideløbende ud af, at de ønskede at udvikle en gratis, social platform til folk, der går på jagt

Mere information

Thomas Flindt, mobil 20 12 62 68
Jean Pierre Ferraro, mobil 40 45 22 45

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj