Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtappen er udviklet af jægere til jægere og baseret på mange års jagterfaring i Danmark og udlandet. Jagtappen muliggør en ny og enkel måde at kommunikere og dele information på, før, under og efter jagten for både den enkelte jæger, konsortiet og jagtlederen.

Jagtappen er udviklet af svenske og danske jægere, som alle selv har oplevet behovet for jagtrelevant information eller det at kunne dele information med andre jægere når man mindst ventede det. Hvorfor hovedformålet med Jagtappen har været, at udvikle en app der understøtter det informations- og kommunikationsbehov man oplever som jæger på en enkel og let tilgængelig måde og således at denne altid skal være tilgængelig.

I første omgang er Jagtappen udviklet til iPhone, men planen er at der skal komme en Android version i løbet af 2012.

Læs også: Jagtapp til smartphones

Funktioner i jagtappen

Med Jagtappen kan man oprette et eller flere jagtrevirer og invitere sine jagtkammerater til at deltage i de enkelte revirer. Denne funktion muliggør deling af forskellige former for information i de forskellige jagtrevirer og sikrer dermed en enkelt og let måde at kommunikere på indenfor det enkelte jagtrevir.

Kalender

Der findes blandt andet en fælles kalenderfunktion til hvert jagtrevir, hvor alle deltagerne kan oprette og se kalenderposter for det enkelte jagtrevir. På den måde bliver det meget let at informere om, hvornår man har jagt på det enkelte jagtrevir og medlemmerne kan altid tjekke i kalenderen og ajourføre sig omkring datoer og tidspunkter.

Dagbog

Ligeledes findes en fælles dagbogsfunktion, som virker på samme måde og hvor man kan dele billeder fra jagten, paraden eller frokosten. Samlet giver dette en enkel og let overskuelig måde at kommunikere og dele information på indenfor det enkelte jagtrevir, uanset om man blot er få jægere eller et stort jagtkonsortium med mange medlemmer.

Kortfunktion

Med den unikke kortfunktion i Jagtappen kan man oprette revirgrænser, indsætte forskellige markeringer, som for eksempel rævegrave eller skydetårne, oprette spor og ruter, få retningsvisning og afstand til de forskellige markeringer og sidst, men ikke mindst, se hvor de andre jægere befinder sig på reviret. Denne funktion giver den enkelte jæger eller jagtgæsten et hurtigt og letforståeligt overblik over reviret, jagtrelevante poster og punkter samt de andre jægeres placeringer på reviret og vil helt sikker være til gavn og glæde for mange jægere. Funktionen kan være en hjælp på efterårets trykjagter og dermed minimere risikoen for jagtulykker.

Schweisshundeførere

Jagtappen indeholder en liste med alle schweisshundeførere i Danmark. Listen sorteres efter hvilke hundeførere, der er nærmest på den nuværende GPS-position, således at man altid kan finde og kontakte den nærmeste schweisshundefører når man måtte have behov for dette.

hundeførere

Andre funktioner

Derudover indeholder Jagtappen jagttider, både de generelle samt de regionale. Ligeledes indeholder Jagtappen en vejrfunktion, som viser vejret på den aktuelle position nu og de næste dage frem i tiden, samt månefase og solens op- og nedtider. Ydermere findes en kompasfunktion som også viser længde- og breddegrader for den aktuelle position.

Artsdatabasen indeholder en kort beskrivelse af de fleste jagtbare arter i Danmark samt et billede, som man kan sammenligne med, hvis man skulle komme i tvivl. Derudover indeholder Jagtappen en nyhedsfunktion, som løbende opdateres med diverse relevante jagtnyheder fra ind- og udland.

3 Responses

 1. MikkelM

  Det lyder som en super fed app. Jeg er dog lidt nervøs for de anmeldelser der er inde på App Store:

  "Fortrudt mit køb… Andre dækker det samme. Kan ikke finde ud af den"

  "Er det bare mig der har det problem. Jeg har vejrudsigter, med de er nu over en uge gamle, og opdateres ikke."

  Håber det skyldes manglende "iphone kyndighed" 😉

  Jeg har købt min iphone hos telenor, men uden fri surf, så er der nogen der kan fortælle mig hvor stort et internet forbrug app'en har? Vil helst ikke både betale 60 kroner for app'en og 10 kroner hver gang jeg bruger den.

  Svar
  • saugstrup

   Vi havde nogle problemer ved en opdatering af Jagtappen i starten af januar, hvor ovenstående kommentarer hovedsagelig stammer fra (hvilket vi selvfølgelig beklager meget). Siden har vi ikke oplevet nogle problemer med Jagtappen, som det også fremgår af den sidste anmeldelse.

   Vedrørende datatrafikken, så vil der selvfølgelig være noget da den anvender Google Maps og andre data services i forbindelse med fx vejrudsigten. Ligeledes kan man dele billeder etc. hvilket også skaber noget trafik og ydermere betyder det også noget hvor ofte man anvender den. Det er derfor umuligt at sige hvor meget data den bruger.

   Svar
   • Michael Christensen

    Hej Angående den fine jagtapp som jeg har brugt i mange år nu har jeg og flere fået problemer med. Vi kan hverken skifte kort eller noget som helst, så prøvede jeg at slette den og installere den igen det hjalp heller og man heller ikke få den nulstilt eller noget er der nogen der ved hvad der er galt?
    den skriver server fejl, men om det er fordi den er blevet lukket?
    Mvh Michael

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj