Register
A password will be e-mailed to you.

Morgen pursch bukkejagt

Vi følger en morgen pürch på råbukken, hvor jægeren sniger sig ind over den åbne mark og tager sigte med fast anlæg. Bukken står til en perfekt side kugle. Det er en flot seksender.  Du ser endnu en pürch, hvor bukken går i græsmarken og der pürches frem i skjul bag et stenhegn.  Bukken skydes på tæt hold med riffel, og du kan rigtig se, hvordan bukken reagere når den rammes. Denne buk er også en flot seksender. Husk at riffeljagt i Danmark kræver du har bestået riffelprøven.

Jagtspil om bukkejagt

Du kan prøve at “ramme” bukken i jagtspillet og se, hvilke påvirkninger og skader riffelkuglen skaber afhængig af, hvor du rammer bukken.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj