Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtapp til Nokia

Smartphones

Hver tredje mobiltelefon i Danmark er en smartphone og de seneste par år har Iphone, HTC og Samsung været meget populære, men nu blander Nokia sig rigtig i kampen med deres nye Nokia Lumia 800 smartphone.

Nokia Lumia 800 anvender windows styresystem. Selvom telefonen først kom på det danske marked 20. januar 2012, så ligger den nr. 2 på top 10 listen over flest mobilsøgninger jf. mobilpriser.dk

Udvikling af jagtappen

Jagtappen “Jagt i Danmark” er udviklet af Jan Lange, som selv er jæger gennem de sidste 4 år.

Han er software udvikler og laver primært løsninger til internettet og intranet med microsoft’s platforme, hvilket han har beskæftiget sig med de sidste 20 år. Som noget nyt har han kastet sig over udvikling til mobilenheder og det var derfor hel naturligt at udvikle en apps til det nye windows phone styresystem. Han tror at det kan blive ligeså stort som de øvrige platforme og styresystemer.

Han valgte at lave appen “Jagt i Danmark” til windows phone 7, fordi den ville blive den første på markedet til dette styresystem. Microsoft har rost Jan Lange for det gode initiativ, men de er selvfølgelig også kun glade for, at der bliver udviklet gode apps til deres platform. Jagtappen virker på alle Nokia’s telefoner med Window Phone styresystem.

Læs også: Jagtapp til Iphone og Android

Den færdige jagtapp

Jagtappen anvender lokations data (GPS) til at finde nærmeste Schweisshundefører samt til at beregne solens op- og nedgangstider. Oplysningerne anvendes kun til dette formål og gemmes eller videresendes ikke.

jagtapp

Der er følgende muligheder med jagtappen:

Video af jagtappen

Videoen viser de forskellige funktioner i appen.

Jagtappen kan købes her til kun 13 kr.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

 1. Jan Hjort

  Hej

  Jeg kan ikke bruge Jagtappen mere, da den skal opdateres, så den kan bruges ti IOS111
  Bliver dette gjort?
  Jeg er rigti glad for at bruge Appen

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj