Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtapp til Nokia

Smartphones

Hver tredje mobiltelefon i Danmark er en smartphone og de seneste par år har Iphone, HTC og Samsung været meget populære, men nu blander Nokia sig rigtig i kampen med deres nye Nokia Lumia 800 smartphone.

Nokia Lumia 800 anvender windows styresystem. Selvom telefonen først kom på det danske marked 20. januar 2012, så ligger den nr. 2 på top 10 listen over flest mobilsøgninger jf. mobilpriser.dk

Udvikling af jagtappen

Jagtappen “Jagt i Danmark” er udviklet af Jan Lange, som selv er jæger gennem de sidste 4 år.

Han er software udvikler og laver primært løsninger til internettet og intranet med microsoft’s platforme, hvilket han har beskæftiget sig med de sidste 20 år. Som noget nyt har han kastet sig over udvikling til mobilenheder og det var derfor hel naturligt at udvikle en apps til det nye windows phone styresystem. Han tror at det kan blive ligeså stort som de øvrige platforme og styresystemer.

Han valgte at lave appen “Jagt i Danmark” til windows phone 7, fordi den ville blive den første på markedet til dette styresystem. Microsoft har rost Jan Lange for det gode initiativ, men de er selvfølgelig også kun glade for, at der bliver udviklet gode apps til deres platform. Jagtappen virker på alle Nokia’s telefoner med Window Phone styresystem.

Læs også: Jagtapp til Iphone og Android

Den færdige jagtapp

Jagtappen anvender lokations data (GPS) til at finde nærmeste Schweisshundefører samt til at beregne solens op- og nedgangstider. Oplysningerne anvendes kun til dette formål og gemmes eller videresendes ikke.

jagtapp

Der er følgende muligheder med jagtappen:

Video af jagtappen

Videoen viser de forskellige funktioner i appen.

Jagtappen kan købes her til kun 13 kr.

One Response

 1. Jan Hjort

  Hej

  Jeg kan ikke bruge Jagtappen mere, da den skal opdateres, så den kan bruges ti IOS111
  Bliver dette gjort?
  Jeg er rigti glad for at bruge Appen

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.