Register
A password will be e-mailed to you.

Grej til børn og unge der elsker natur, fritid, jagt, fiskeri, udeliv…

Junior Grej er en internet-butik med friluftstøj og –udstyr til børn og unge fra 3-16 år.
F.eks. til fisketuren, vandreturen, skovturen, kanoturen, på jagt i skoven eller baghaven, til spejder, eller til udeskolen…
Her finder du alt til den unge naturelsker: sejt camouflagetøj, waders, en god jagt-/fiske- eller spejderkniv, sommerfugle- og dafnienet, kikkerter, et mikroskop til at studere de enestående fund, en skøn sovepose til lejrturen – og meget mere…

Voksenkvalitet i børnestørrelse

Udgangspunktet er voksenkvalitet i børnestørrelse. De mærker og produkter som mange voksne selv bruger og kender, fører Junior Grej til børn! Og så er det uden lyserøde sommerfugle og blå elefanter…

Jagttøj og -grej

Børn elsker ro og fred sammen med forældrene, hvor de samtidig kan lære om naturen, f.eks. på en jagt hvor børnene er med i første række. Det er lidt sjovere at være helt stille, når tøjet holder kroppen dejlig varm og tør, og camouflage-mønsteret er super sejt…  Og så er det jo også et hit at ligne farmand.

Inspiration til naturoplevelser

Junior Grej har samlet et bredt sortiment af friluftstøj og -udstyr til børn og unge ét sted. Og inspirerer samtidig til gode oplevelser i naturen, og vejleder i brugen af produkterne.

Produkterne

Hos Junior Grej kan man bl.a. købe jagttøj, friluftsjakker og -bukser, fleecetrøjer, regntøj, sejlertøj, kasketter, gummistøvler og waders, fiskestænger og -hjul, fisketasker, fiske- og jagtknive, bue og pil, sikkerhedsudstyr,  rygsække, kikkerter, ”varm-kakao-kander”, spande, bøtter, lup-dåser, fiskenet, dafnienet, lommelygter, spejderdolke, bøger mm.
Alle produkter kan købes via hjemmesiden www.juniorgrej.dk, leveringstiden er 2-5 dage, og betaling foregår hurtigt og nemt med Dankort.
Junior Grej forhandler mærker som bl.a. Abu Garcia, Shimano, Marttiini, Musto, Deerhunter, Ocean, Maglite, Thermos, Pinewood, Baltic, Regatta, Bushnell, Berkley, Rapala, Wildgame, Hawke, Mora, Herbertz, Plano, Blundstone, Light My Fire, Norpol og Cerro Torre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj