Register
A password will be e-mailed to you.

claus lind christensenJægerforbundet fik ny formand i lørdags, hvor valget stod mellem Ole Roed Jakobsen og Claus Lind Christensen. Der var 375 stemmer fra Jægerforbundets repræsentantskab at kæmpe om og der blev afgivet 367 gyldige stemmer. De 224 stemmer gik til Claus mod 143 stemmer til Ole.

Ole Roed Jakobsen har været formand for Jægerforbundet de sidste 6 år. Han overtog posten efter såkaldte Jægerforbund sag, som handlede om omfattende svindel med medlemmernes penge i form af en ekstra årsløn til den daværende direktør, dyre jagtkurser uden bestyrelsens viden, overpris for en brugt bil og lignende.

Læs også: Valg om formandsposten i Danmarks Jægerforbund

Der er i hans formandsperiode bl.a. blevet flere medlemmer og troværdigheden til Jægerforbundet er genskabt samt hele strukturen er blevet ændret fra 14 regioner til 8 kredse.

Claus Lind Christensen har været jæger hele sit liv og specielt strandjagt er hans store passion. Claus er blevet valgt for en 4-årig periode med bla. det budskab, at samarbejde er vejen frem, både internt i forbundet og i forhold til andre interesseorganisationer.

Vi afholdte en afstemning om formandsvalget og her stemte 62% på Claus, 28% på Ole og 10% ved ikke.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj