Register
A password will be e-mailed to you.

Ulvetracking Danmark har optaget nye ulvehyl i juli 2014. Optagelserne er sendt til analyse hos ulveekspert Holly Root-Gutteridges, som udtaler:

Jeg synes det er en ulv, sandsynligvis en voksen hunulv. Det er måske hunulven fra gruppen, som I tidligere har optaget, men jeg er ikke sikker. Hun har et dejlitg hyl. Frekvensen er rigtigt for en voksen europæisk hunulv, og det er sandsynligvis ikke fra en hund. Det lyder lidt som en af de russiske ulve, jeg har optaget tidligere.

Optagelserne tyder på at der er ved at blive dannet et ulvekobbel i Danmark, og dermed en fast bestand af ulve.

Se filmen, hvor ulvetracking Danmark opdager tegn på en hunulv her.

Hvad er et ulvekobbel?

Ulven er et flokdyr som lever i kobler . Et ulvekobbel består typisk af hannen og hunnen, alfaparret, samt deres afkom fra de senest to år. Når ungerne bliver kønsmodne fordrives de fra flokken og strejfer rundt alene og kan stifte nye kobler.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj