Register
A password will be e-mailed to you.

Indberet vildtudbyttet

Den 31. marts er sidste dag for indberetning af nedlagt vildt for den netop afsluttede jagtsæson.

Vildtudbyttet skal indberettes selvom du ikke har været på jagt, eller udbyttet har været nul og uanset om du ikke skal på jagt i den kommende jagtsæson, som begynder 1. april.

Vildtudbyttet kan enten indberettes via det fremsendte vildtudbytteskema eller elektronisk. Du skal blot anvende NemID. Her kan du indberette vildtudbytte.

Der er mulighed for at indberette yderligere detajler om vildtet i den elektroniske udgave, som fx køn, alder og vægt for hjortevildt.

Betal jagttegnet

Jagttegnet for den kommende jagtsæson, som begynder 1. april, skal være betalt inden udgangen af marts, hvis du er i besiddelse af riflede våben. Det er ligeledes gældende, hvis du har ammunition.

En gyldig våbentilladelse til riflede jagtvåben forudsætter et gyldigt jagttegn. Det vil sige, at såfremt jagttegnet ikke betales til tiden, så kan du heller ikke være i besiddelse af riflede våben lovligt.

Har du kun et glatløbet jagtgevær og ingen ammunition, så kan du betale jagttegnet inden du skal på jagt. Jagttegnsberettigede personer må gerne være i besiddelse af glatløbede jagtvåben, sålænge en våbentilladelse ikke er påkrævet. Men det er ikke tilladt at være i besiddelse af ammunition, da dette kræver et gyldigt jagttegn.

Betal jagttegnet online

Jagttegnet kan enten betales online via Naturstyrelsens “Mit jagttegn“, via PBS eller netbank. Det er fra jagtåret 2013/2014 ikke længere muligt at indbetale via girokort.

4 Responses

 1. daahjorten

  Hej Andreas,

  Jagttegnet kan ikke længere betales via bankoverførsel eller girokort, men skal betales via Naturstyrelsens nye funktion som der henvises til i artiklen eller ved at du tilmelder til PBS (det har jeg gjort). Betaler du via Naturstyrelsens side, så kan du printe en kvittering som bevis, så derfor vil jeg bestemt mene du kan betale den 31. marts som sidste dag og så frem til 23.59.

  Jægerhilsen 

  Michael

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.