Register
A password will be e-mailed to you.

I denne weekend er der igen jagtmesse i Storkøbenhavn, denne gang foregår messen i Farum Arena under navnet  Jagtfestivalen.

Jagtfestivalen er blevet til i et samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Nordisk Safari Klub, Dansk Kennel Klub og Danske Jagtrejsearrangører.

På messen afholdes der en stor jægerfrokost med til 1.500 spisende gæster. Menuen består af mange lækre delikatesser, men hovedattraktionen er helstegt vildsvin over åben ild.

Jagtmessen byder på masser af forskellige slags våben og det er bl.a. muligt at se den nye Sauer 404, engelske Holland and Holland våben eller våben af dansk kvalitet fra Jensen Riffels. Der vil være 25 udstillere indenfor vin, delikatesser, øl og lign. samt et stort hundeområde. På hundeområder vil man opleve en masse sjove aktiviteter og hundeopvisninger. Hvis du er til jagt- og safarirejser, er der et større område, hvor man kan møde 25 spændende rejsebureauer, der sælger rejser til hundredevis af spændende og eksotiske rejsemål i hele verden.

Jægernes Magasins nye film om gåsejagt, vil blive vist på storskærm i hallen og i jagtbiografen.

Adresse og åbningstider

Farum Arena
Staunsholtvej 41
3520 Farum

Fredag 14.00 – 19.00
Lørdag 10.00 – 18.00
Søndag 10.00 – 16.00

Pris: 145 kr. – børn under 15 år gratis.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

  1. Aaron Jensen

    Som stor jagtentusiast skal jeg 100 procent forbi denne her jagtfestival. Har godt nok lige købt nyt jagtudstyr herfra http://www.vildmarks.dk/produkter/6-jagtudstyr/ hvor de lige nu har gode tilbud på bl.a. jagttøj. Har sparet omkring 800 kroner for et nyt proo II jagtsæt men mangler stadig nye støvler og andre små ting til den kommende jagtsæson. Så håber på, at de har nogle spændende sager på jagtfestivalen.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj