Register
A password will be e-mailed to you.

I denne weekend er der igen jagtmesse i Storkøbenhavn, denne gang foregår messen i Farum Arena under navnet  Jagtfestivalen.

Jagtfestivalen er blevet til i et samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Nordisk Safari Klub, Dansk Kennel Klub og Danske Jagtrejsearrangører.

På messen afholdes der en stor jægerfrokost med til 1.500 spisende gæster. Menuen består af mange lækre delikatesser, men hovedattraktionen er helstegt vildsvin over åben ild.

Jagtmessen byder på masser af forskellige slags våben og det er bl.a. muligt at se den nye Sauer 404, engelske Holland and Holland våben eller våben af dansk kvalitet fra Jensen Riffels. Der vil være 25 udstillere indenfor vin, delikatesser, øl og lign. samt et stort hundeområde. På hundeområder vil man opleve en masse sjove aktiviteter og hundeopvisninger. Hvis du er til jagt- og safarirejser, er der et større område, hvor man kan møde 25 spændende rejsebureauer, der sælger rejser til hundredevis af spændende og eksotiske rejsemål i hele verden.

Jægernes Magasins nye film om gåsejagt, vil blive vist på storskærm i hallen og i jagtbiografen.

Adresse og åbningstider

Farum Arena
Staunsholtvej 41
3520 Farum

Fredag 14.00 – 19.00
Lørdag 10.00 – 18.00
Søndag 10.00 – 16.00

Pris: 145 kr. – børn under 15 år gratis.

One Response

  1. Aaron Jensen

    Som stor jagtentusiast skal jeg 100 procent forbi denne her jagtfestival. Har godt nok lige købt nyt jagtudstyr herfra http://www.vildmarks.dk/produkter/6-jagtudstyr/ hvor de lige nu har gode tilbud på bl.a. jagttøj. Har sparet omkring 800 kroner for et nyt proo II jagtsæt men mangler stadig nye støvler og andre små ting til den kommende jagtsæson. Så håber på, at de har nogle spændende sager på jagtfestivalen.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.