Register
A password will be e-mailed to you.

Årets femte måned har mange riffel- og buejægere ventet længe på. Den 16. maj  begynder bukkejagten endelig.

Månederne op til bukkejagten er gået med forberedelse af jagtterrænet, renovering og evt. omrokering af hochsitze og/eller hochstande, opsætning af vildtkamera, mange timers rekognoscering, klargøring af pürschstier og lign. så alt er klar til bukkejagten.

Læs også: Guide til skydestiger og skydetårne

Før 1983 var det tilladt at anvende glatløbede haglgeværer til bukkejagt. I dag må bukken kun skydes med jagtriffel og jagtbue.

Jagt må kun finde sted i tiden mellem solopgang og solnedgang.

Normaltal for vejret i maj er: Middeltemperatur 10,8 °C, Nedbør 48 mm og soltimer 209

Hovdyr Jagttid
Råbuk 16.05-15.07

Her kan de generelle jagttider ses.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj