Register
A password will be e-mailed to you.

For omkring to måneder siden, kunne vi i samarbejde med Royal Canin, tilbyde fem jagthundeejere gratis hundefoder til en to måneders periode.  Den gratis pakke med hundefoder bestod af 2 pakker Energy 4300 og 30 pakker energy booster.

Gennem perioden skulle hunden observeres med hensyn til aktivitetsniveau, smagelighed, afføring og pels.Når de to måneder var gået, ville hundeejeren fortælle sin egen historie, oplevelse og erfaring med hundefoderet.

Herunder følger historien fra Jens Hvass fra Dronninglund i Nordjylland.

Hundejerens egen beretningen

Så har vi prøvet Royal Canin fodret i 2 måneder som aftalt.

Det med aktivitets og energi før og efter. Aktivitets niveauet er meget højt og det er energien også. De kan gå en hel dag for fulde damp fra klokken tidlig og hen under lukketid når vi er på jagt. Der er virkelig fart under feltet. Jeg kunne godt havde tænkt mig at perioden havde været fra ca. 1 februar og frem, da det er der vi har marktræning og markprøver.Så kunne man rigtig se om det virkede, da vi så er i marken 5-6 gange om ugen og hvor der skal ydes på en helt anden måde, men jeg tror også foderet holder til det. Jeg fortsætter i hvert tilfælde med at bruge foderet, det er nemlig alt for godt til at jeg vil stoppe.

Foderet smager hundene godt, de spiser det gerne, både vådt og tørt.

Jeg syntes ikke der er ændringer i afføringen med dette foder, kontra det foder jeg brugte før, det er stadig fast og i små mængder.

Pelsen ser ud til at trives med foderet den er skinnende og er af en god kvalitet

Jeg har Breton, to tæver på hhv. 1,5 og 3 år.

Mvh.

Jens Hvass

duchesse breton

 

duchesse og hekla

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.