Register
A password will be e-mailed to you.

For omkring to måneder siden, kunne vi i samarbejde med Royal Canin, tilbyde fem jagthundeejere gratis hundefoder til en to måneders periode.  Den gratis pakke med hundefoder bestod af 2 pakker Energy 4300 og 30 pakker energy booster.

Gennem perioden skulle hunden observeres med hensyn til aktivitetsniveau, smagelighed, afføring og pels.Når de to måneder var gået, ville hundeejeren fortælle sin egen historie, oplevelse og erfaring med hundefoderet.

Herunder følger historien fra Jens Hvass fra Dronninglund i Nordjylland.

Hundejerens egen beretningen

Så har vi prøvet Royal Canin fodret i 2 måneder som aftalt.

Det med aktivitets og energi før og efter. Aktivitets niveauet er meget højt og det er energien også. De kan gå en hel dag for fulde damp fra klokken tidlig og hen under lukketid når vi er på jagt. Der er virkelig fart under feltet. Jeg kunne godt havde tænkt mig at perioden havde været fra ca. 1 februar og frem, da det er der vi har marktræning og markprøver.Så kunne man rigtig se om det virkede, da vi så er i marken 5-6 gange om ugen og hvor der skal ydes på en helt anden måde, men jeg tror også foderet holder til det. Jeg fortsætter i hvert tilfælde med at bruge foderet, det er nemlig alt for godt til at jeg vil stoppe.

Foderet smager hundene godt, de spiser det gerne, både vådt og tørt.

Jeg syntes ikke der er ændringer i afføringen med dette foder, kontra det foder jeg brugte før, det er stadig fast og i små mængder.

Pelsen ser ud til at trives med foderet den er skinnende og er af en god kvalitet

Jeg har Breton, to tæver på hhv. 1,5 og 3 år.

Mvh.

Jens Hvass

duchesse breton

 

duchesse og hekla

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj