Register
A password will be e-mailed to you.
lyddæmper til jagt

Hele 90,4% mener at lyddæmpere bør være lovlige til jagt og regulering

Vi spurgte jer om lyddæmpere bør være lovlige til jagt i Danmark og svaret er et klart ja.

  • 90,4 % svarede ja
  • 8,5 % svarede nej
  • 1,1 % svarede ved ikke

Nej sigerne argumenterer med at en lovliggørelse vil gøre det lettere for krybskytter at udøve deres ulovlige gerning og dyrene vil endvidere have svære ved at høre og vurdere, hvilken retning skuddet kom fra.

Ja sigerne fremhæver fordele som mindre antal høreskader hos skytter og jægere samt reducering af støjgener til omgivelserne, fx. skudstøj fra skydebaner i forhold til naboer.

Vi har stillet en række spørgsmål omkring lyddæmper til jagt og regulering til Venstre’s Retsordfører, Karsten Lauritzen, og hans svar bringer vi i morgen.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

  1. NIELS AXELAEN

    det er helt klart at lyddæmper skal hvære lovlig til jagt og på skydebaner jeg har selv nedsat min hørelse med 80 procent efter mange ture jagt og skydebane så det kan ikke sterkt nok med at få lovlig GJORT

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj