Register
A password will be e-mailed to you.

Projekt om forvaltning af kronvildt på Sjælland

Kronvildt på Sjælland - Forskningsprojekt

Vi har tidligere omtalt projektet om bæredygtigt kronvildt på Sjælland,  som er projekt med det formål at bidrage til, at der i forvaltningen af den stigende bestand af kronvildt på Sjælland skabes et viden- og samarbejdsgrundlag til:

  1. at sikre tilpasning og integrering af kronvildtet i skov- og landskabsforvaltningen, så ulemper i forhold til skov- og landbrug kan undgås eller minimeres.
  2. at fremme en optimal og bæredygtig forvaltning af bestanden i relation til oplevelser, jagt og naturpleje.

Nu er hjemmesiden en realitet og der kan nu indberettes observationer af Kronvildt på Sjælland.

Projektets succes afhænger af at alle lokale naturelskere, såvel jægere som ikke-jægere, bidrager med informationer til databasen. Observationerne indberettes via internettet og det eneste du skal gøre, er at oprette en profil og derefter kan du løbende indtaste observationer på det niveau som passer til din tid og lyst. Det hele er naturligvis gratis.

Se mere om projektet her.

Tilføj gerne din(e) kommentar(er) og holdning(er) til artiklen herunder, TAK!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj