Register
A password will be e-mailed to you.

Blev Andersgod der drømmer om at komme til Grønland og nedlægge et rensdyr i den storslået natur.

“Jeg går med en drøm i maven om at nedlægge et rensdyr i Grønland. Denne drøm har bund i at jeg er har 1/4 grøndlandsk blod i årene og stadigvæk har lidt familie tilbage deroppe. Jeg har, fra familie og venner, hørt meget om denne form for jagt, da den stiller store krav til skydefærdigheder i fjeldene, tålmodighed og ikke mindst konditionen.

Jeg går meget op i at jagt skal stille krav og skabe udfordringer for jægeren, samt at give ham/hende en følelse af værdsættelse. Værdsættelsen kan være over for sig selv, eller måske endda over for en familie hvortil man har skaffet mad på bordet, sådan som det er i Grøndland.

At sejle i en jolle ind i en fjord, vandre omkring 10 km ind i fjeldene for måske at nedlægge et rensdyr, hvorefter det skal pateres, flås og transporteres de 10 km tilbage til jollen, er min drøm.”

Læs mere om konkurrencen her.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Nikolaj Brandt

  Hej Anders,

  Det er korrekt, tillykke!
  Send din adresse til “info@jaegernesmagasin.dk”, så sørger jeg for at Jagtrejsefeber kommer din vej.

  Knæk og bræk

  Svar
 2. Anders Odaq Godbersen

  Nu kan jeg se at jeg har været så heldig at vinde denne konkurrence, men hvordan får jeg kontakt til administratoren? Og får jeg noget at vide om hvordan bogen bliver leveret, eller hvad der kommer til at ske? 🙂
  – Anders

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj