Register
A password will be e-mailed to you.

Blev Andersgod der drømmer om at komme til Grønland og nedlægge et rensdyr i den storslået natur.

“Jeg går med en drøm i maven om at nedlægge et rensdyr i Grønland. Denne drøm har bund i at jeg er har 1/4 grøndlandsk blod i årene og stadigvæk har lidt familie tilbage deroppe. Jeg har, fra familie og venner, hørt meget om denne form for jagt, da den stiller store krav til skydefærdigheder i fjeldene, tålmodighed og ikke mindst konditionen.

Jeg går meget op i at jagt skal stille krav og skabe udfordringer for jægeren, samt at give ham/hende en følelse af værdsættelse. Værdsættelsen kan være over for sig selv, eller måske endda over for en familie hvortil man har skaffet mad på bordet, sådan som det er i Grøndland.

At sejle i en jolle ind i en fjord, vandre omkring 10 km ind i fjeldene for måske at nedlægge et rensdyr, hvorefter det skal pateres, flås og transporteres de 10 km tilbage til jollen, er min drøm.”

Læs mere om konkurrencen her.

2 Responses

 1. Nikolaj Brandt

  Hej Anders,

  Det er korrekt, tillykke!
  Send din adresse til “info@jaegernesmagasin.dk”, så sørger jeg for at Jagtrejsefeber kommer din vej.

  Knæk og bræk

  Svar
 2. Anders Odaq Godbersen

  Nu kan jeg se at jeg har været så heldig at vinde denne konkurrence, men hvordan får jeg kontakt til administratoren? Og får jeg noget at vide om hvordan bogen bliver leveret, eller hvad der kommer til at ske? 🙂
  – Anders

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.