Register
A password will be e-mailed to you.

Labrador hvalpe sælges

Kategorier

Labrador retriever hvalpe efter Samson og Pape`s Sloggi. Hvalpene er født den 3.juli og er derfor klar til at rejse hjemmefra den 28. august.

Kuldet består af 2 brune og tre sorte hanner, samt af 1 brun og 2 sorte tæver. I alt 8 sunde og raske hvalpe efter gode, sociale familie-, jagt- og sporhunde.

Hvalpene er efter avlslinjer der i generationer har vist stor kontaktlyst, samarbejdsvilje, lærervillighed, hengivenhed over for deres mennesker. Disse egenskaber gør dem til skattede familiehunde, gode jagtkammerater og ”drift sikre” i hvad de er trænet i og i hvad der forventes af dem.

Hvalpene er efter schweiss linjer på både mor og far siden i flere generationer. Alle fire bedsteforældre, samt enkelte oldeforældre er eller har været registrerede schweisshunde.

Far: DK 14445/2010 Samson, er en af Danmarks mest vindende registrerede schweisshunde. Allerede 1 år gammel blev han registreret schweisshund. Efterfølgende har han blandt andet vundet Danmarks Mester i Vildtspor, i DRK. Han har opnået 1. præmie både på Dansk Schweisshunde forenings eliteschweissprøve og DKK eliteschweissprøve, ligesom han er Svensk vildtspor champignon. På markprøvesiden har Samson også gjort sig gældende med 1. præmie på DJ`s udvidede apporteringsprøve.

Mor: DK10000/2015 Pape`s Sloggi, har bestået DKK schweiss prøverne 400m/3t og 400m/20t med 1. præmie.

Begge hunde er helt i top med hensyn til sundhed, HD, albuer og øjenlysning, ligesom de er DNA-testet på flere arvelige sygdomme og fundet fri for disse.

Hvalpene leveres med DKK stambog.

Detaljer / Information

Cost - DKK8500.00
Fornavn - Niels
Efternavn - Christoffersen
Email - Click to Email
Telefon - Click to Call

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj