Register
A password will be e-mailed to you.

Østtysk konsordium søger et tredje medlem

Vi mangler en enkelt jagtkammerat til vores tremands jagtkonsortium i Tyskland, startende 01.05-18. Området ligger ved byen Demmin i det tidligere DDR (Meckleburg-Vorpommern) godt 4 timers kørsel (350 km) fra grænsen.

Vi tilbyder et fantastisk alsidigt område med blandet skov, lysninger og frodige raps og majsmarker. Samlet størrelse er på 400 hektar og der er plasseret skydestiger og skydetårne rundt omkring i hele området. I udkanten af jagten ligger en lille mobil jagthytte med plads til 3 jægere. Vi har 3 stk. faste forderpladser til gris. Vi har også en enkelt foderplads til rovvildt.

Da vi kun er tre mand lægger vi stor vægt på et godt kammeratskab så du må være imødekommende og have en godt jagtetik. Vi kommer til at bo tæt når er dernede så derfor er godt humør og humor vigtig. Vi skiftes til at lave mad så du må kunne koge et æg som minimum. Vi kan godt tage en enkelt pils og en dram sammen om aftenen, men det er ikke øl og alkohol vi drikker mest af når vi er på jagt (strenge tyske jagtregler).

Lidt om os selv:
Jagtlejer/leder er tysk og hedder Jørg, han er i starten af 60erne og bor i området. Jørg snakker flydende engelsk så du behøver ikke mestre tysk. Teddy er dansk og 47 år. Arbejder som viceskoleleder. Teddy bor i Thyregod ved Give som ligger i Vejle kommune. Da du ofte skal følges med Teddy, er det en fordel hvis du bor i det midtjyske eller sønderjyske. Alle medlemmer af konsordiet er naturligvis også velkommen til at rejse derned alene på jagt.

Jagten drives som purch og anstandsjagt med riffel, hund er ikke tilladt. Specielt purch på gris i markerne er sindsyg spændende om foråret og sommeren inden afgrøderne høstes.

Hvert konsordiemedlem må skyde følgende:

Alle de grise man vil.
2 stk råbukke
2 stk. rå/lam
2 stk dåvildt (ikke fuldskuffe)
Alle de grævling, ræv, vaskebjørn og mårhund som man vil.

Der ses meget ofte kronvildt på strejf i skoven og her må man skyde om muligt to stk (maks størrelse er spidshjort).

Det som skydes tilfalder jægeren og skal hjemtages til Danmark da det er vanskeligt at afsætte vildtet lokalt.
Der kan kun inviteres gæster med på den spændende vildsvinjagt om sensommeren når bonden høster majs/rapsmarkerne og det vælter ud med grise.

Prisen er på 2300 euro og betales over to rater (1150 euro i maj og 1150 euro i oktober).

Vi vil gerne give en ung og uerfaren jæger muligheden til at blive medlem af denne fantastiske jagt, men erfarne jægere er naturligvis også velkommen til at kontakte undertegnet. Skriv lidt om dig selv, så tager Teddy kontakt til den som er mest interessant. Da kan vi evt. aftale en fremvisning hvis det er ønskeligt.


Pris

Pris - DKK2300.00

Kontakt information

Fornavn - Teddy
Efternavn - Bisgaard
Email - teddy.bisgaard@yahoo.com
Telefon -
Hjemmeside -

Sted / Adresse

Ågårdvej 51, Give, , Danmark

2 Responses

  1. Leif Thomsen

    Hej har i fundet en tredje mand til jagten
    Mv forespørgsel Leif
    På 54 år og jyde

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj