Register
A password will be e-mailed to you.

På jagt efter en eksportsælger – hos Seeland International A/S

Kategorier

Dansk vækstvirksomhed i jagtbranchen søger erfaren eksportsælger til vores Internationale salgsafdeling i Greve – kun 25 minutter fra Københavns Centrum. Seeland International er Europas førende leverandører inden for jagtudstyr og fremstiller bl.a. de to markedsledende brands Härkila og Seeland.

Jobopslaget i PDF format
Opgaven

Seeland International har en ekspansiv eksportstrategi og et strategisk fokus på de lovende østeuropæiske markeder. Vi udbygger i disse år vores østeuropæiske markeder kraftigt og har fået fodfæste i bl.a. Rusland, Polen og Tjekkiet. Disse markeder har stolte jagttraditioner men er først i de seneste år begyndt at få øjnene op for fordelene ved teknisk jagtbeklædning og -udstyr som Seeland og Härkila.

Vi søger en erfaren eksportsælger, der skal have salgsansvar primært for de østeuropæiske markeder og sikre, at virksomhedens ambitiøse eksportmål nås. Du vil være involveret i hele salgsprocessen og vil være vores daglige kontakt til vores kunder i detailledet. Du vil bl.a. få ansvar for følgende kerneopgaver:

Fastholdelse og videreudvikling af eksisterende kunder
Udvikling af salgspotentialet hos den enkelte kunde
Opsøgende salgsarbejde og sikring af nye kunder
Faglige kvalifikationer

Du har en salgsmæssig baggrund som eksportsælger og har erfaring med internationalt salg af beklædning og fodtøj inden for outdoor, sport eller jagt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med østeuropæiske markeder – enten praktisk eller teoretisk, men vi fokuserer på følgende kvalifikationer:

Flere års erfaring som eksportsælger med dokumenterede resultater
Kendskab til jagtbranchen
Salgs- og forretningsmæssig forståelse i et internationalt handelsmiljø
Dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau
Andre sprog på samtale-/forståelsesniveau
Der vil være cirka 50 dages rejseaktivitet årligt i forbindelse med direkte salg og hertil vil der være 10-15 rejsedage i forbindelse med messer og andre eksportfremstød.

Personlige kvalifikationer

Du brænder for eksportsalg
Du har et stort drive, er vedholdende og energisk
Du har gennemslagskraft – både i kommunikationen og til at lukke en handel
Du kommunikerer troværdigt og ubesværet på alle niveauer
Opbygning af netværk er en naturlig del af din kundepleje
Du er selvkørende – planlægger selv din arbejdsdag, tiltag og opfølgning samt løbende rapportering
Du tænker kreativt og innovativt – med fokus på værditilvækst for kunden
Du har forståelse for, at jagt er en stor og vigtig del af vores hverdag – er evt. selv jæger
Du tilbydes

En spændende stilling i en international virksomhed i vækst, som står på the cutting edge inden for udviklingen af beklædning, fodtøj og udstyr til jagt.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer. Send ansøgning og CV til job@seeland.com hurtigst muligt og senest den 15. maj 2014, da vi løbende vil indkalde til samtaler.
Spørgsmål til stillingen skal rettes til International Sales Manager Lars Beck på telefon +45 40 821 525, eller til HR Manager Pernille Friis på telefon +45 21 757 637.

Detaljer / Information

Cost - Free
Fornavn - Pernille
Efternavn - Friis
Email - Click to Email
Telefon - Click to Call
Website - http://seeland.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj