Register
A password will be e-mailed to you.

Jagttegns hold 2016.

Ligesom sidste år udbyder vi et kort og intenst kursus i august og september måned med mulighed for at gå til jagtprøve i efterårets prøvesæson. Kurset vil indeholde 12 gange teori undervisning kombineret med praktisk gevær håndtering og afstands bedømmelse, samt to lørdage på skydebanen. Duer og patorner er inkluderet i prisen, undervisnings materiale er ikke inkluderet.

Vi er et hold af erfarne jægere, skydeinstruktører og en nyuddannet jagttegnslærer der vil fører jer sikkert frem til prøven. Undervisningen foregår dels i strandjagtforeningens klubhus på kanalvej og dels på Næstved flugtskydningscenter- Gækhøjvej 30 i Rønnebæk.

Som jagttegns aspirant i Næstved Strandjagtforening har du følgende fordele. Du får intensiv undervisning i den teoretiske såvel som den praktiske del af jagttegns kurset. Du får en grundig introduktion til den lokale skydebane.

Når du selvfølgelig har bestået dit jagttegn har du en lang række muligheder for at komme på jagt. I Næstved strandjagtforening har vi fuldt udstyrede lånepramme til foreningens medlemmer, og afholder fælles jagt som blishønsejagter og kutterjagter.

Tilmelding:
Tilmeldingen sker ved at indbetale 2500 kr. på foreningens konto: reg. nr.: 6060 konto nr. 4615934 med teksten: Aspirant, Navn og CPR nummer.
Når jeg har modtaget oplysning om modtaget betaling fra vores kasser bliver i indberettet som aspiranter til skov og naturstyrelsen, dette er en forudsætning for at gå til prøve. Vi skal minimum have fem deltagere og maksimum 10. Ved indbetaling er i sikret en plads. Bliver holdet ikke oprette refunderes pengene.

Undervisningsmaterialerne bestilles på: http://naestvedstrandjagt.dk/tag-jagttegn/

Det anbefales at købe materialet inden kursets start.
Ved yderligere spørgsmål ring gerne på 26 93 26 43

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj