Register
A password will be e-mailed to you.

Så varmer vi op til bukkejagten med en hel ny gratis jagtserie om bukkejagt på Samsø. Filmen er en oplevelses film, som langt fra handler om at skyde en buk men vise alt det andet også. Godt samvær, hyggelige timer i naturen, smukke natur og dyre oplevelser.

I første afsnit er I med på turen hjemmefra til vores lille hytte ved vandet på Samsø. Efter vi har pakket ud og gennemgået jagtudstyret tager vi ned og mødes med Herregårdsskytte og Vildtforvalter Simon, hvor vi kontrollere om vi kan ramme med jagtriflen inden vi tager ud på bukkejagten…

Nyd afsnittet og lær mere om denne skønne jagtform i Danmark.

Hvis du “Subscriber” til vores kanal, får du automatisk besked om nye film – så går du ikke glip af de mange andre gratis jagtfilm, som vi løbende udgiver.

Kan du lide det du ser, så giv os en LIKE, så vi kan fortsætte med at lave GRATIS jagtvideoer!

Knæk og bræk

Bukkejagt på Samsø

Bukkejagt på Samsø – Jagten begynder – Del 1 

Bukkejagt på Samsø – Morgenjagt – Del 2

Bukkejagt på Samsø – Vildtpleje og råvildtforvaltning – Del 3

Bukkejagt på Samsø – Den sidste jagt – Del 4

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

5 Responses

 1. Gitte Larsen

  Flot flot film og I forstår virkelig at vise alt det jagt er – jagt er SÅ meget mere end blot selv skuddet!

  Glæder mig til at se anden del og fortsæt endelig med det gode arbejde. 

  Svar
 2. Claes200

  Rigtig veludført film og meget fængende hele vejen igennem – kunne ikke få mig selv til at pause da jeg var helt opslugt fra start til slut.

  Kunne selv mærke adrenalinen og syntes det er rigtig godt fanget. Også den del om udstyret du bruger, syntes jeg var rart at se som en nybegynder ingen for jagt.

  Glæder mig meget til at følge resten af jagten i næste del.

  Mere af den slags kvalitetsfilm tak 🙂

  Svar
 3. Morten Nielsen

  Hold da op den var spændende! Flot og imponerende at I kan udgive disse film ganske gratis. Der en LIKE herfra og keep up the good work.

  Ser frem til næste afsnit.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj