Register
A password will be e-mailed to you.

Dette er tredje afsnit af “Bukkejagt på Samsø”, vildtpleje hvor vi ser på de natur- og vildtplejetiltag, som et professionelt jagtvæsen udfører på Brattingsborg Gods. Simon, som er Herregårdsskytte og Vildtforvalter, tager os med rundt på revieret, og vi taler om vildtager, insektvolde, barjordsstriber, græsstriber, vildtstriber og mange af alle de andre vildtplejetiltag godset udfører og hvilken effekt de forskellige tiltag har på vildtet.

I første afsnit fulgte vi rejsen til Samsø, gennemgik jagtudstyret og vi fik fældet en afskydningsbuk. I andet afsnit tog vi på morgenjagt , hvor vi mødte flere stærke bukke og afskydningsbukke. Nu er turen så kommet til at tale om vildtplejetiltag for vildtet, herunder forvaltning af råvildt.

Nyd filmen og få et indblik i det store vildtplejearbejde, som mange jægere udfører forud for bukkejagten. Rigtig god fornøjelse.

Og hvis du kan lide det du ser, så giv os en LIKE, så vi kan blive ved med at lave GRATIS jagtvideoer!

Husk at Subscribe til vores Youtube kanal – så du ikke går glip af de mange andre gratis jagtfilm, som løbende kommer.

Du er meget velkommen til at komme med ris og ros om filmen i kommentarfeltet herunder. Vi vil gerne blive bedre til at producere jagtfilm og det kan vi kun med hjælp fra alle Jer seere.

Bukkejagt på Samsø

Bukkejagt på Samsø – Jagten begynder – Del 1 

Bukkejagt på Samsø – Morgenjagt – Del 2

Bukkejagt på Samsø – Vildtpleje og råvildtforvaltning – Del 3

Bukkejagt på Samsø – Den sidste jagt – Del 4

One Response

  1. Gitte Larsen

    Endnu en fantasik lærerig film fra Jer! Fortsæt endelig, de er til god inspiration og ikke mindst læring. Det er en vigtig historie at få fortalt vores medmennesker som er ikke jægere, at jagt handler om andet end "bare at pløkke dyr", der ligger faktisk en hel del naturarbejde bag, som ikke blot hjælper råvildtet og andre jagtbare arter, men faktisk hele den danske insekt- og dyrebestand.

    Der er en like herfra og den er sendt til veninderne så vi kan få nogen mere saglige diskussioner om jagt og ikke bare "ihhh Gitte du er så ond at slå de små dyr ihjel"

     

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.