Register
A password will be e-mailed to you.

magnus elander

DE FEM STORE I NORDEN

Torsdag d. 11. marts kl. 19-21 på Naturama
Ved fotograf og forfatter Magnus Elander
Den prisbelønnede svenske fotograf og forfatter Magnus Elander fortæller med humor, fantastiske foto og egne beretninger om de fem store rovdyr i Norden: bjørn, ulv, los, jærv og mennesket. Hvad er vores kendskab og attitude til disse rovdyr? Hvor megen sandhed er der bag vores påstande om dyrenes farlighed? Hvor tolerante er vi og hvor gode er vi til forandringer?

40 ekspeditioner på 30 år
Magnus Elander er professionel fotograf, og hans billeder har bl.a. været vist i National Geographic Magazine, ligesom han har vundet BBC Wildlife Photographer of the Year med hans fantastiske dyre- og naturbilleder. Han er fotograf og medforfatter til i alt 8 bøger, herunder “I den arktiske vind” og “Sirius – et øje i nord”. Ved siden af sin fotokarriere har Magnus Elander en ph.d. i organisk kemi og har gennem de sidste 30 år deltaget i mere end 40 ekspeditioner og rejser til Arktis. Han har sammenlagt tilbragt tre år på Grønland. Magnus Elander er desuden medstifter af “Rovdyrcenteret De 5 Store” i Sverige.

Foredraget foregår på engelsk. Prisen er 60 kr. pr. person pr. foredrag inkl. kaffe og kage. Billetter til foredraget sælges i Naturamas billetsalg tirsdag-søndag kl. 10-16. Billetter kan også reserveres på telefon 6221 0650.

Naturfaglige foredrag
Foredraget er en del af en større foredragsrække på det naturhistoriske museum Naturama i Svendborg. Temaerne spænder vidt. Fra rovdyr, flagermus og hundens adfærd til menneskeaber, naturfolk og isbjørne. Blandt de øvrige foredragsholdere er Vagn Lundbye, Rane Willerslev og Thomas Berg. Se alle foredragene på www.naturama.dk.

Naturama afholdte et lignende foredrag tidligere på året, som handlede om storvildtjagt i Afrika.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Tove Jensen

  Tak for et godt foredrag om storvildtjagt, rigtig godt initiativ.

  Hilsen
  Tove

  Svar
 2. Gitte Høegh

  Vi håber at se lige så mange på torsdag som til foredraget om storvildtjagt, hvor 73 gæster fik nogle gode jagthistorier fra Lars Storgaard.

  Foredraget foregår i Store Sal, hvor vi netop nu viser fotoudstillingen Skyd på naturen med årets naturfoto. Nyd billederne inden foredraget eller i pausen.

  Med venlig hilsen

  Naturama

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj