Register
A password will be e-mailed to you.

Vi i har modtaget nedenstående forespørgsel fra Henrik, og hvem er bedre til at komme med et godt svar end jer?

Skriv dit forslag til Henrik i svar feltet herunder, og hjælp en kommende jæger.

Hej,

Jeg vil gerne igang med jagttegn, og jeg bor i Odense.
Hvad gør jeg herfra?

Mvh Henrik

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

7 Responses

 1. Poul Martin Holfelt

  Undertegnede melder sig hermed ud af Strandager Jagtforening. Jeg har ikke løst jagttegn i år, og regner med at holde her.
  Tak for mange gode år.

  Mvh. Poul

  Svar
 2. Lars Nyholm

  Hej Henrik
  Vi, Strandager Jagtforening starter jagtegnselever /kursus den 19 nov 2013, – 1600kr Inc alt, undervisning matriale samt skydning på vores top moderne skydebanen

  Strander Jagtforening ligger i Odense N
  Sig til hvis du ønsker mere information

  Mv
  Kassser
  Lars Nyholm
  Kasser@sttandagerjagtforening.dk

  Svar
 3. Bowhunt

  Jeg er selv nyjæger fra foråret 2013, og vil gerne fortælle hvordan jeg kom igang.
  Første overvejelse er hvor vil du tage jagttegnet ?
  Jeg valgte at deltage via den lokale jagtforening, da min filosofi er at de ved hvad de taler om. Jeg vil fraråde weekend kurser, da det af tidsmæssig årsager ikke kan være lige så grundigt, som at deltage 1 gang om ugen i 3 måneder (ved heller ikke hvordan weekend kurser vil takle de nye regler for jagttegns kurser). Der er selvfølgelig også aftenskoler der udbyder kurser, og de kan sagtens være gode kurser, men jeg har ingen erfaring med dem.
  Det vil jo være lidt andre vilkår du skal deltage under da der er kommet nye regler for erhvervelse af jagttegn, men lad dig ikke skræmme af det. Det er en meget spændende verden at træde ind i, og du vil komme til at se på naturen på en helt ny måde.
  Knæk og bræk

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj