Register
A password will be e-mailed to you.

I går kl. 17 sluttede jagtmessen – Jagt og Outdoormessen 2014 – i Odense Congress Center officielt.

I alt 10.200 gæstede messen, hvilket vil være et par tusind mindre end sidste gang. Arrangørerne bag messen er godt tilfredse, set i lyset af det meget gode vejr samt at det var en stor konfirmationsweekend.

Messen var igen præget af mange flotte stande og den var opdelt i tre hovedområder. Det første område i Arena Fyn hallen var for distributører, messehal A var for jagtrejsebrachen med mange flotte trofæer, udstoppede dyr og et stort udbud af rejser til hele verden. I messehal C var Jægerforbundet godt repræsenteret med sin store stand og elektroniske lerdueskydebane. Det var også i denne hal alle øvrige udstillere stod.

Messe området blev frigivet til udstillere onsdag morgen og de fik altså to dage til at få sat det hele op. Jægerforbundets store stand begyndte opbygningen allerede 2. påskedag for at være klar til tiden, specielt det store vandbassin har taget tid. Det er betydelige kræfter der er lagt i messen af alle parterne.

Allerede i morges kl. 7 skulle hallerne igen være ryddet og opsætning af en ny messe begyndte.

Næste gang

Jagtmessen afholdes hvert andet år, og næste gang er således første weekend efter påske i 2016.

Jægernes Magasin på messen

Vi besøgte messen i går, og havde taget kameraet med. Senere på ugen udgiver vi vores videoreportage af messen med forskellige interviews og masser af stemmingsbilleder.

Hvad synes du om messen?

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du synes om jagtmessen.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. evan miklasz-pedersen

  Messen var generelt for “TAM” og der var alt for få udstillere.
  Der var for lidt orientering om hvad der var at se, på de forskellige tidspunkter.
  Cafeteria området var dårlig organiseret, for lang kø. mm
  Jeg kan kun udtale mig om fredagen hvor jeg var der.

  Svar
 2. Bent Rasmussen

  Jeg synes messen var ok. Kan godt lide den er delt op i områder. Et område til store importører/eksportører, jagtrejser og så Hjallerup marked.
  Men jeg syntes der var færre udstillere end sidste gang, eller er det bare mig. Alt i alt en ok messe

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj