Register
A password will be e-mailed to you.

jagtulykke james mccauleyFor 11 år siden var en jysk mand involveret i en jagtulykke, hvor han blev ramt af et vådeskud bagfra. Jagtulykken skete ved Kollerup Gods nær Hadsten i Østjylland.

Jægeren har været plaget siden ulykken og ifølge læger har han udviklet posttraumatisk stresssyndrom, som er en psykisk tilstand, der kan opstå efter voldsomme hændelser.

Jægerens advokat krævede 1,7 mio. kroner i erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, tab af erhvervsevne og mén, men Højesteret afviste kravet og i stedet kan jægeren se frem til at skulle betale modpartens omkostninger på ca. 100.000 kr.

Dansk Jagtforsikring har tidligere udbetalt 300.000 kroner som følge af jagtulykken.

Kilde: “Såret efter jagtulykke får ingenting” på Politiken.dk

2 Responses

 1. Endres

  Vil starte med og give Mads Filholm helt ret.

   

  Og så vil jeg gerne stil lidt spørgsmål ved dette indlær fra Jægernes Magesin syntes det lidt trist med et meget ensidig og overfladisk indlæg der omhandler noget så alvorlig giver bare giver mig en masse ubesvarede spørgsmål ville gern der var en mere uddybene forklaring med, eller link til en. 

  Som det står her finder jeg det svært og forholde mig til dette inlæg.

   

  PS .så har jeg det dårligt med nogen kan blive truket rundt i et dansk retssystem i 11ÅR det jo ikke godt nok ? men det jo ikke rigtig det det handler om eller???

   

   

  vh LBTE.

   

  Svar
 2. Mads Filholm

  Det er meget tragisk når det sker, men dog skal man huske der ér to sider af sagen inden man begynder at dømme dem. Man må jo stole på at dommerne holder sig professionelt til deres embede.

  En skam at deres liv skulle påvirkes så negativt af sådan en forfærdelig ulykke, og det er skamligt at de begge to nok aldrig kommer på jagt mere. Det er træls at skulle ligge det på hylden man lever og brænder for. Alt medlidenhed til de indvolverede.

  Mvh Mads

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj