Register
A password will be e-mailed to you.

Nye kikkerter i EL-familien fra SWAROVSKI OPTIK kommer på markedet til september. 

Lanceringen af EL-kikkerter fra SWAROVSKI OPTIK i 1999 markerede en milepæl inden for teleoptik. Disse mesterværker er nu blevet yderligere forbedret efter intensiv udvikling, hvilket resulterer i den bedste EL-familie nogensinde, som er innovativ og perfekt designet ned til den mindste detalje. Den krystalklare optik, der leveres af SWAROVISION-teknologi, samt det unikke ergonomiske design, inklusive gennemgrebet på EL, er forbedret med den nye FieldPro-pakke i perfekt harmoni, som byder på et uset komfortniveau under jagt.

Den nye EL-familie kan købes i specialforretninger og online på www.svarovski.com fra september 2015.

Jagt og kikkerter

Når man går på jagt, skal man kunne se alt. Selv den mindste detalje er vigtig, for at du kan observere målet korrekt. Enhver terræntype udgør en ny udfordring for jægere. EL-kikkerter kan med deres perfekte ergonomiske design og brugervenlighed uden sidestøtte hjælpe dig med at overvinde enhver forhindring uden problemer. Den nye FieldPro-pakke hjælper i denne forbindelse ved at gøre kikkerterne behageligt lette at bruge, enten lokalt eller på længere jagtudflugter. Denne seneste generation af den gennemprøvede EL-familie fra SWAROVSKI OPTIK kombinerer fremtidsorienterede teknologier med et mesterligt håndværk, hvorved EL-kikkertens stolte tradition holdes i hævd.

SE FILMEN: Håndkikkerter til jagt

Den nye FieldPro-pakke

Den nye FieldPro-pakke har sat SWAROVSKI OPTIK i stand til at forbedre EL-familien, hvad angår komfort og funktionalitet. Den nye roterende remforbindelse med en snor tilpasser sig enhver bevægelse. Med den fleksible bajonetfatning kan du hurtigt fastgøre og udskifte bærerem og tilbehør. Du skal blot dreje på den praktiske fatningsknap for hurtigt og lydløst at justere bæreremmen til den rette længde. Objektivdækslerne smelter på æstetisk vis sammen med det overordnede design og forbliver også forsvarligt fastgjort på kikkerten. Fokuseringshjulet er også nemmere at bruge på grund af dets blødere, fuldt armerede og mere glidsikre design. Dioptrijusteringens nye låsefunktion sikrer, at dine personlige indstillinger ikke kan ændres.

Innovativt

Evnen til at genkende afgørende detaljer er nøglen til at få et mål i sigte. Takket være Field Flattener-linser, HD-optik, coatings i høj kvalitet og perfekt udgangspupilafstand garanterer SWAROVISION-teknologi krystalklare, farveægte billeder uden nogen orstyrrende farvefrynser – med andre ord et kontrastrigt, virkelighedstro billede med knivskarpe konturer.

Det er også lykkedes EL-familien at kombinere det størst mulige synsfelt med et gennemført skarpt billede, så der opnås en perfekt optisk ydeevne. Dette kommer ikke blot brillebærere fuldt ud til gode, men er også en afgørende succesfaktor i en hurtigt skiftende observationssituation og under ringe lysforhold. En funktion, der gør det muligt at justere sidelysbeskyttelsen separat, garanterer den bedst mulige optiske kvalitet for alle.

Ergonomi og design

Vi ønsker at sikre, at hver detalje af EL-kikkerterne gør visning til en særdeles behagelig oplevelse. Dette opnås også med det legendariske gennemgreb på EL, der er et originalt design fra SWAROVSKI OPTIK, som giver imponerende komfort uden sidestykke, selv under langvarig brug. Med gennemgrebet på EL kan du observere med et mere stabilt greb og let bruge kikkerten i enhver situation – også selvom du holder den i én hånd. Fokuseringshjulet, som både er skridsikkert og solidt, er også det ultimative inden for brugervenlighed. Mindre end en halv omgang er påkrævet for at gå gennem alle de afstande, der er relevante for en vellykket jagt. Mekanismen fungerer med samme præcision, selv under de hårdeste vejrforhold. Det væsentligt forbedrede design fokuserer på nye aspekter og forbedrer funktionalitet i hverdagsbrugen.

LÆS OGSÅ: Kikkertguide

EL 32 – Usædvanligt let

De små EL 32-kikkerter – som fås med 8x og 10x forstørrelse – passer perfekt i hånden og er det ideelle valg, hvis størrelse og vægt er vigtige faktorer. De skiller sig ud med topkarakter for optik og lysstyrke samt et enestående synsfelt på 141 m/120 m.

Swarovski EL32

EL 42 – Imponerede multifunktionelle kikkerter

EL 42-kikkerterne kombinerer størrelse, vægt og optisk ydeevne for at give det perfekte produkt, hvilket gør dem ideelle til brug i mange forskellige jagtscenarier. Disse alsidige kikkerter er en drøm at håndtere og er klar til brug både om dagen og i den tidlige skumring.

De fås med en 8,5x og 10x forstørrelse.

Swarovski EL42

EL 50 – Den perfekte opdager

EL 50-kikkerterne demonstrerer alle deres fordele angående forstørrelse og detaljeopløsning, navnlig under jagt over særligt lange afstande og i skumringen. Større udgangspupiller giver lysere billeder i skumringen. Med EL 50-kikkertens enestående ergonomiske design og vægtbalance kan du observere med en stabil hånd.

Swarovski EL50

Pressemeddelelse fra SWAROVSKI OPTIK

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj