Register
A password will be e-mailed to you.

Der kommer flere og flere unge jægere og alene fra 2010 til 2011 steg antallet af 16-19-årige, som tog jagttegn med 7 % (fra 4.213 til 4.526 personer). Det er blevet moderne at gå jagt, hvilket også er en tendens der opleves hos Aalborg & Omegns Jagtforening.

Formanden, Jørgen Balser Jakobsen, fortæller at jagttegnsunderviserne generelt har et hold mere end for bare 3-4 år siden. Se også: jagttegnsundervisning.

Lasse Lichon på 21 år er en af de unge medlemmer af jagtforeningen og han kan fortælle, at fire af hans kammerater begynder at tage jagttegn til foråret og han går allerede på jagt med to-tre jævnaldrende.

Læs også: Billig jagt med jagtforeningerne

Læs også: Min første jagt

Tilføj gerne din(e) kommentar(er) og holdning(er) til artiklen herunder, TAK!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj