Register
A password will be e-mailed to you.

Vind en signeret udgave af bogen Vild jagt

VILD JAGT Freddy WulffKunne du tænke dig en signeret udgave af Freddy Wulffs nye bog “Vildt jagt”?

En af de 4 signerede bøger Jægernes Magasin har modtaget kan blive din, det eneste du skal gøre, er blot at dele en jagthistorie med alle os andre.

Der er ikke noget krav til historien, andet end den skal være jagtrelevant. Derfor kan du fortælle om stort set alt mellem himmel og jord, det kan fx være en oplevelse med jagthunden, en tur på havet i motorbåd, din første fasan, en spændende pürsch på spidsbukken, en hjorte- eller vildsvinejagt i Polen, vildtpleje i konsortiet eller hvad du nu har lyst til at fortælle om.

Hvem vinder?

Det bestemmer I!
Vi poster alle indsendte historier på de sociale medier Facebook, Twitter, Linkedin og Google+ og de fire historier der individuelt opnår flest likes vinder.

Hvilke likes tæller med?

Alle likes vægter ens uanset socialt medie. De likes som tælles med i konkurrencen, er de likes der fremgår af den grå kasse på selve Jægernes Magasin under jagthistorien jf. nedenstående.

Stemmer sociale medier

Denne historie ville få: 1+26+1+182 = 210 likes i alt.

Vi lukker for konkurrence den 5. oktober 2013 ved midnat og vinderne offentliggøres den 7. oktober 2013 her på Jægernes Magasin.

Regler:

  1. Du kan deltage med så mange historier som du vil, men kan kun vinde med en. Har den samme person to eller flere historier i top fem – så er det rigtig godt gået – men det berettiger desværre kun til en præmie. I sådanne situationer går bogen til nummer 5, 6 osv.
  2. Alle jagthistorier som indsendes frem til og med den 5. oktober 2013 deltager i konkurrencen.
  3. Personer med tilknytning eller andre relationer til Jægernes Magasin kan ikke deltage.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj