Register
A password will be e-mailed to you.

Vind en signeret udgave af bogen Vild jagt

VILD JAGT Freddy WulffKunne du tænke dig en signeret udgave af Freddy Wulffs nye bog “Vildt jagt”?

En af de 4 signerede bøger Jægernes Magasin har modtaget kan blive din, det eneste du skal gøre, er blot at dele en jagthistorie med alle os andre.

Der er ikke noget krav til historien, andet end den skal være jagtrelevant. Derfor kan du fortælle om stort set alt mellem himmel og jord, det kan fx være en oplevelse med jagthunden, en tur på havet i motorbåd, din første fasan, en spændende pürsch på spidsbukken, en hjorte- eller vildsvinejagt i Polen, vildtpleje i konsortiet eller hvad du nu har lyst til at fortælle om.

Hvem vinder?

Det bestemmer I!
Vi poster alle indsendte historier på de sociale medier Facebook, Twitter, Linkedin og Google+ og de fire historier der individuelt opnår flest likes vinder.

Hvilke likes tæller med?

Alle likes vægter ens uanset socialt medie. De likes som tælles med i konkurrencen, er de likes der fremgår af den grå kasse på selve Jægernes Magasin under jagthistorien jf. nedenstående.

Stemmer sociale medier

Denne historie ville få: 1+26+1+182 = 210 likes i alt.

Vi lukker for konkurrence den 5. oktober 2013 ved midnat og vinderne offentliggøres den 7. oktober 2013 her på Jægernes Magasin.

Regler:

  1. Du kan deltage med så mange historier som du vil, men kan kun vinde med en. Har den samme person to eller flere historier i top fem – så er det rigtig godt gået – men det berettiger desværre kun til en præmie. I sådanne situationer går bogen til nummer 5, 6 osv.
  2. Alle jagthistorier som indsendes frem til og med den 5. oktober 2013 deltager i konkurrencen.
  3. Personer med tilknytning eller andre relationer til Jægernes Magasin kan ikke deltage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.