Register
A password will be e-mailed to you.

Vejdirektoratet fandt i weekenden mellem 25 og 35 ænder skudte ænder i to skraldespande på en rasteplads ved Knabstrup lidt vest for Holbæk.

Den tilsynsførende fra Vejdirektoratet kontrollere rastepladser på store del af Sjælland og det er ikke ualmindeligt at han finder ænder, fasaner og blishøns som er skudt og smidt i skraldespandene, skriver Nordvestnyt.dk

På det billede avisen bringer, kan det ses at ænderne er “hele” og end ikke brytkødet er anvendt. Sådan en behandling af skudt vildt er ikke jagtetiks korrekt og fuldstændig uanstændigt.

Bortskaffelse af vildt

Vi har talt med Fødevarestyrelsen, som oplyser at der ikke findes nogen gældende lovgivning på området for bortskaffelse af vildt, der lever på den frie vildtbane.

Center for Vildtsundhed anbefaler en af følgende metoder:

 1. Nedgrave involde og kadaver til mindst 80 cm, så ræve og hunde ikke graver det op.
 2. Aflevere til en destruktionsanstalt. Hver opmærksom på, at afhentning og destruktion betales af anmelder.
 3. Sende resterne med almindelig dagsrenovationen. Pak det godt ind i plastikposter.

Hvad er din holdning og hvordan bortskaffer du rester fra vildt?
Skriv din kommentar herunder.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Kenneth Jensen

  Det er bare ikke i orden! Hvordan kan man være så torske dum uden at skænke mulige konsekvenser for hele jægeren skaren.

  Derudover; Kan du gå på jagt og skyde vildt, så kan du også ordne vildtet. Ellers er der kun lerduer på skydebanen tilbage. 

  SKAM JER!

  Svar
 2. Gitte Larsen

   

  Det er ALT for dårligt… Det hedder "det man skyder, det æder man", ellers skyder man ikke… Det er jeg altid lært.
   
  SÅ umoralsk og ikke mindst ødelæggende for alle de jægere der kan opføre sig ordenligt! Det er da heldigvis hovedparten af os.
  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.