Register
A password will be e-mailed to you.

LMO (tidligere LandboMidtØst ) tilbyder jægere, jagtudlejere, landmænd og andre med interesse i jagt, at komme med i de nyoprettede ERFA grupper.

Hvad kan man bruge en ERFA gruppe til, kunne man tænke, men som Hanne Juncher Friis, der er miljø- og vildtplejekonsulent i LMO forklarer:

Vi syntes det er vigtigt at ruste jægerne til, hvad der foregår ude på markerne. Også for landmænd, og forklare hvilke regler og krav der findes på området, det er ikke sikkert, at de er opmærksomme på alt hvad der findes af regler. Det fortæller vi også om i ERFA grupperne.

Det er ikke kun regler og krav det hele, ERFA grupperne er også oprettet, for at gøre vildplejen nemmere, og hvordan man kan tiltrække mere vildt, og gøre vildtet biotoper bedre. Det vil alt andet lige medfører en bedre jagt på marker og i skovene.

Vi giver erfaringer videre med, hvordan jagten kan optimeres, så landmanden eller jagtudlejeren får det bedste ud af det, men også at jægeren der lejer jagten, ved hvad han eller hun går indtil og kan stille af krav til jagten,” fortæller Hanne Juncher Friis.

I ovenstående video fra LMO forklarer Hanne Juncher Friis, hvorfor ERFA grupperne eksisterer, og hvad man kan bruge dem til. For tilmelding til ERFA grupperne, så find informationerne via dette link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj