Register
A password will be e-mailed to you.

Frijsenborgskovene ved Hammel dannede rammerne for fasanjagt 3. juledag med kongelig deltagelse af kronprins Frederik og prins Joachim.

Jagtselskabet fik besøg af kronprinsesse Mary samt prins Christian og prinsesse Isabella, da jægerne holdte pause ved en såt nær Pøt Mølle.

Antal vildt og fasaner på vildtparaden er ikke oplyst.

Jagten ved Frijsenborg sluttede med jagtmiddag om aftenen med deltagelse af både dronning Margrethe og prinsgemalen.

Kongefamilien holdte jul på Marselisborg Slot, som blot ligger ca. 35 km fra jagten. De kongelige har tidligere deltaget i fasanjagterne ved Frijsenborg.

Kilde: Michael Wulff fra Lokalavisen

kongelig jagt ved hammel

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.