Register
A password will be e-mailed to you.

Opdatering på vildsvinets situation i Danmark lige nu…

Sådan er de kolde fakta:

Mafiaen som styrer vore politikkere, Naturstyrelsen og til dels de grønne organisationer, er Landbrug & Fødevarer, som egenhændigt dikterer, opmuntrer og med skydepræmier betaler for nedskydningerne, de er stærkt organisteret, med en ildhu og brutalitet som direkte sammenlignet, får motorcykelklubber som Hells Angels og Bandidos til at ligne de rene velgørenhedsorganisationer.

Svineproducenterne skyr absolut ingen midler, for at gennemføre deres sag, som kun handler om penge. Man ser fuldstændig bort fra EU direktiver og love, som Danmark ved Miljøministeren selv har underskrevet bl.a at alle arter som tidligere har været en del af den danske natur, eller arter som på helt naturligvis indvandrer, uhindret skal have lov til det.

Det samme gælder for lovene omkring anvendelse af sprøjtemidler og randzonebeskyttelsesloven, der skal beskytte Danmarks åer og vandløb mod at landbruget fortsat, og stort set ukontrolleret og ustraffet, kan tillade sig at pumpe kemikalier og gifte ud i den danske natur. Der ses stort på alle love og regler og medlemmerne opfordres endda til lovbrud som beviseligt effektivt påfører naturen og de dyr der naturligt hører til i den danske natur helt og aldeles uoprettelige skader.

Politikkerne der i attityde og udmeldinger, som i ”Kejserens nye klæder…” helt åbenlys ligger voldsomt under for landbrugets uendelige klagesang og ynken i sig selv. Det virker yderst mærkværdigt, at et erhverv som suger milliarder af kroner ud af statskassen og EU’s kasse. Man kan vel sige, de er de selvstændige og det erhverv, der ubetinget får størst andel i Danmarks og EU’s sociale bistand!

Samtidig flytter man mange tusind arbejdspladser til udlandet, og henter masser af underbetalte udlændinge til Danmark. Men alligevel udgør erhvervet mindre end 5% af Danmarks BNP. At man ikke hurtigt og effektivt får sat en prop i hullet og stiller nogle strengere og helt relevante krav om respekt for og overholdelse af lovgivningen i enhver henseende, det kan vist kun en landmand forstå.

Bødlen, dem der udføre disse bestillingsdrab og dem som udfører åbenlyse ulovligheder uden at sætte spørgsmålstegn ved hvorfor, bare betalingen følger ordren, så kan det for så vidt være aldrig så meget imod gældende regler, for ”Vi er jo staten” !

Klart en solid partner for mafiaen og det nyder man ”godt af” i rigtig mange henseender. Naturstyrelen skulle jo egentlig være garant for at naturen og dyrene i naturen trives og holdes i en god balance med en høj biodiversitet, også de dyr der kommer hertil på naturligvis, desværre er dette ikke tilfældet.
Tværtimod så opererer Naturstyrelsen som en handskedukke, der med Landbrug og Fødevarers sikre hånd, kun bevæger sig når hånden bevæger sig.

Prøv at se på konsekvenserne i dag og så vurder på mulighederne for fremtiden:


DE SKAL STOPPES NU!

Af Per Nørgård Smed, Frivildsvin.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj