Register
A password will be e-mailed to you.

Historien om Scotsport Jagtrejser

Scotsport jagtrejser har været i jagtrejse branchen længe, selskabet har mere end 25 års erfaring med jagtrejser til England og Skotland, og der arrangeres både riffel eller haglbøssejagt. Scotsport ændrede virksomhedsstruktur i 2000 og blev derefter et kombineret jagt- og eventbureau. Selskabet afvikler bl.a. Game Fair Frijsenborg Explorer.

Scotsport Jagtrejser har specielt et godt godt kendskab til Skotland og driver kontor og hotelvirksomhed samt har eget jagtvæsen, der ligeledes tale dansk. Så sprogforskellen skal ikke være nogen hindring for din jagtrejse til Skotland. Riffeljagt i de skotske højfjelde er en stor oplevelse for alle danske jægere.

De arrangere også lakse fiskerejser til Skotland. Du kan læse mere fiskeri på en af Danmarks bedste fiskeblogs.

Jagtbart vildt med Scotsport Jagtrejser

Jagtrejse Land Vildt der kan jages
Skotland Bukkejagt, hjortejagt, hundyrsjagt, duer, kaniner og snepper
England Bukkejagt, hjortejagt og duejagt
Irland Sikahjort, hundyrsjagt og sneppejagt
Polen Bukkejagt og hjortejagt
Namibia Baboon, eland, kudu, vortesvin, blesbuck, giraf, leopard, waterbuck, caracal,gepard, damara dik dik, duiker, hartebeest, impala, jakal, klipspringer, oryx,struds, springbuk, stenbuk, black wildebeest, bluewildebeest, zebra
Spanien Ibex, kronhjort, dåhjort, muflon, vildsvin, agerhøns
Danmark Bukkejagt, hjortejagt og småvildt jagt
Skotland – Fiskerejse Laks

Scotsport Jagtrejser er medlem af rejsegarantifonten og har nr.2034. Du kan få gode råd om jagtrejsen, før du bestiller. Du er velkommen til at efterlade en kommentar og fortælle om dine jagtoplevelser sammen med Scotsport Jagtrejser.

Vi har tidligere gennemført en pristest af forskellige jagtrejse selskaber som udbyder bukkejagt i Sydengland. Denne test viste at Scotsport Jagtrejser var billigst. Du kan læse pristesten her.

Scotsport
Gl. Sellingvej 3, 8370 Hadsten
Telefon: +45 8761 0610

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj